Şevval Sam, Boydak Ormanına Ağaç Dikti - Son Dakika
Güncel

Şevval Sam, Boydak Ormanına Ağaç Dikti

Şevval Sam, Boydak Ormanına Ağaç Dikti

Şevval Sam, Boydak Holding'in kurumsal sosyal sorumluluk çatısı altında en büyük projelerinden olan Boydak Ormanını ziyaret etti.

27.04.2013 12:13  Güncelleme: 12:40

Etkinliğin bitiminde konser veren Sam, Boydak Holding çalışanlarına keyifli dakikalar yaşattı.

Boydak Holding tarafından çalışanlar, aileleri ve paydaşlar için düzenlenen ve 'Bellona Gecesi' olarak adlandırılan organizasyona katılan Bellona marka yüzü Şevval Sam, sevenleri ile buluştu.

Boydak Holding'in en büyük kurumsal sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Boydak Orman'ına ağaç diken ve doğaya saygısını sunan sanatçı Sam, etkinlik akşamında Kayseri Kadir Has Kültür Merkezi'nde Boydak Holding çalışanlarına ve ailelerine özel bir konser için de sahne aldı. Boydak Holding tarafından her yıl geleneksel hale getirilen ve çalışanları iş ortamından uzaklaştırmak ve aileleri ile hoş vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen 'Bellona Gecesi' Şevval Sam'ın duru sesiyle daha eğlenceli hale getirildi.

Ağaç diken Sam, ailelerle keyifli dakikalar yaşadı

'Bellona Gecesi' etkinliklerinin tüm gün sürdüğü organizasyon boyunca Şevval Sam, Boydak Holding, Boytaş, İstikbal Yatak tesislerini ziyaret ettikten sonra Boydak Orman'ında da ağaç dikimi faaliyetine de katıldı. Boydak Holding'in en büyük kurumsal sosyal sorumluluk projelerinden olan Boydak Orman'ına hayran kalan sanatçı, çalışanlar ile keyifli dakikalar yaşadı.

Sam, "Bellona'nın marka yüzü olmaktan gurur duyuyorum"

Organizasyonu duru sesi ve sahne şovu ile sonlandıran Bellona marka yüzü Şevval Sam 'Bellona Gecesi' adlı etkinlikte ise çalışanlara ve ailelerine keyifli dakikalar yaşattı. Yeni albümünün en sevilen şarkılarını sevenleri ile beraber söyleyen Şevval Sam, "Bellona ile çok güzel bir frekans etrafında güzel işler yapıyoruz. Ben de Bellona gibi mobilyada öncü bir marka ile çalışmaktan her zaman gurur duyuyorum. Daha nice yıllar bu tür organizasyonlarda birlikte olmayı diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şevval Sam, Boydak Ormanına Ağaç Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement