Siirt Otomobil Botan Çayı'na Uçtu: 1 Yaralı, 1 Kayıp - Son Dakika
Güncel

Siirt Otomobil Botan Çayı'na Uçtu: 1 Yaralı, 1 Kayıp

Otomobil Botan çayı'na uçtu: 1 yaralı, 1 kayıpSİİRT merkeze bağlı Meydandere Köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, özel bir otomobilin Botan çayı'na düşmesi sonucu, sürücü Abdulaziz Oysal ağır yaralınırken araçta bulanan Mevlüde Oysal ise araçla birlikte suda kayboldu.

27.08.2017 17:42

Otomobil Botan çayı'na uçtu: 1 yaralı, 1 kayıp

SİİRT merkeze bağlı Meydandere Köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, özel bir otomobilin Botan çayı'na düşmesi sonucu, sürücü Abdulaziz Oysal ağır yaralınırken araçta bulanan Mevlüde Oysal ise araçla birlikte suda kayboldu. Oysal'ın bulunması için bölgeye çok sayıda UMKE ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Kaza, Siirt- Eruh karayolunun 10'uncu kilometresinde bulanan Meydandere Köyü yakınlarında meydana geldi. Abdulaziz Oysal yönetimindeki 33 DLF 28 plakalı araç, seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine Botan Çayı'na düştü. Aracın Botan Çayı'na yuvarlanmasıyla sürücü 29 yaşındaki Oysal kendi imkanlarıyla araçtan ağır yaralı halde kurtulurken, araçta bulunan ve Oysal'ın yengesi olduğu öğrenilen 5 çocuk annesi Mevlüde Oysal ise aracın içerisinde Botan Çayı'nın derinliklerinde kayboldu. Çevredeki vatandaşın ihbarıyla kazaya yerine sevk edilen sağlık ekipleri, sürücü Oysal'a burada yaptıkları ilk müdehalenin ardından ambulansla Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonucu Botan Çayı'nda kaybolan Mevlüde Oysal için arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Arama kurtarma çalışmalarını Botan Çayı'nda botla yapan AFAD, UMKE ekiplerinin yanısıra köylülülerin katılımıyla çalışmalar sürerken, Bitlis'ten de dalgıç ekiplerin bölgeye sevk edildiği belirtildi.

Siirt Otomobil Botan Çayı\'na Uçtu: 1 Yaralı, 1 Kayıp
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siirt Otomobil Botan Çayı'na Uçtu: 1 Yaralı, 1 Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement