Siirt'te "Demokrasi Şehitleri" İçin Mevlit Okundu - Son Dakika
Güncel

Siirt'te "Demokrasi Şehitleri" İçin Mevlit Okundu

Siirt\'te "Demokrasi Şehitleri" İçin Mevlit Okundu

Siirt'te FETÖ darbe girişiminde "Demokrasi Şehitleri" ve 17 yıl önce PKK'lı teröristlerce şehit edilen er Adem Güney için mevlit okundu.

14.08.2016 00:24

Siirt'te FETÖ darbe girişiminde "Demokrasi Şehitleri" ve 17 yıl önce PKK'lı teröristlerce şehit edilen er Adem Güney için mevlit okundu.

Siirt Mustazaflar Cemiyeti Başkanı Behçet Sevgili, mevlitte yaptığı konuşmada, Şırnak'ta Şehit edilen Er Adem Güney'in kardeşi Ersin Güney'in maddi desteğiyle Demokrasi şehitleri ve Güney için mevlit organize ettiklerini söyledi.

Demokrasi şehitlerin tüm ümmete mal olduğunu ifade eden Sevgili şöyle konuştu:

"Şehitlerimiz için verilen mevlüt yemeği pişirdik, organizasyonu yaptık. Bu mevlid etkinliğimize yaklaşık 2 yüz civarında yemek çıkararak kardeşimizin adına yemek verdik. Biz şehitlerin ölmediğine, şehadetin büyük bir mertebe olduğuna Allah şehadeti de büyük insanlara bahşettiğini biz biliyor ve inanıyoruz. Gerçekten biz inanıyoruz şehitler ölmemiş ve ölmezler. Ülkemizin her alanında sinsice yapılanan ve kendini devletin her yerine yerleştiren FETÖ'cülerin sivil ve askeri yapının ortak hareketi sonucu yapmaya çalıştıkları darbe girişimi milletin iradesine sahip çıkmasına boşa çıktı. Umut ediyoruz bu yolda şehit düşen insanların artık her alanda hatırlanır ve anarlar. İşte biz bu şehit kardeşlerimizin şehadeti münasebetiyle böyle bir mevlid etkinliği düzenledik. Çok mutluyuz, kardeşlerimize onun vasıtasıyla bir yemek verdiğimizden dolayı sevinçliyiz, gururluyuz. Rabbim bizi de şehitlerin yolundan gidenlerden ve şehadete erişenlerden eylesin inşallah."

Mevlide katılanlara mevlidin ardından yemek ikram edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Siirt'te 'Demokrasi Şehitleri' İçin Mevlit Okundu - Son Dakika


Advertisement