Siirt Üniversitesi Bahar Şenliğine Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Siirt Üniversitesi Bahar Şenliğine Hazırlanıyor

Siirt Üniversitesi Bahar Şenliğine Hazırlanıyor

Siirt Üniversitesi geleneksel hale getirdiği bahar şenliklerinin 2.sini, bu yıl 14-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

21.04.2012 09:53

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Ziyadanoğulları konu ile ilgili yaptığı açıklamada: "Öğrencilerimizin sadece eğitim gördükleri alanlarda değil, sosyal ve kültürel alanlarda da kendilerini yetiştirme ve geliştirme fırsatına sahip olmaları gerektiğine inanıyoruz." şeklinde konuştu.

Ziyadanoğulları: "İlkini 2010 yılında yapmış olduğumuz bu etkinlikte, şehir-üniversite kaynaşmasını gerçekleştirerek yaklaşık 10.000 insanımızı Üniversitemiz alanında buluşturmayı başardık." diyerek konuşmasını: "Şenlikler kapsamında yapılacak olan coşkulu etkinlikler, öğrenciler arasındaki kardeşliğin, dostluğun, birlik ve beraberliğin gerçekleşmesi için de çok önemli bir fırsat olmaktadır." ifadeleriyle sürdürdü.

Ziyadanoğulları: "Bütün Siirt halkını, öğrencilerimizi ve personelimizi baharı hep beraber karşılamaya, bahar şenliğimize davet ediyoruz" dedi.

2. Kültür ve Spor Şenliği kapsamında yapılacak Spor Turnuvasının eşleşmeleri de, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürol Okay'ın başkanlığını yaptığı, Bahar Şenliği Tertip Komitesince Rektörlük binasında çekilen kuralarla belirlendi.

Kura çekimlerinde Üniversite bünyesinde bulunan Fakülte, Yüksekokul ile Daire Başkanlığı takımları eşleşti.

Voleybol, futbol, masa tenisi, satranç ve halat çekme kategorilerinde yapılacak olan müsabakalarda kıyasıya yarışacak olan bu takımlar arasından şampiyon olan takımlara gösterdikleri başarılar sonucunda kupa ve madalyaları şenlik gününde düzenlenecek olan ödül töreni ile verilecek.

Şenlik alanına kurulacak olan stantlar ile de ilimizdeki firmalara tanıtım ve satış yapma fırsatı verilecek.

Stant açmak isteyen firma ve kuruluşların 05 Mayıs'a kadar SKS Daire Başkanlığına müracaat etmesi bekleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Siirt Üniversitesi Bahar Şenliğine Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement