"Siirt Yetiştirme Yurdu"na Ziyaret - Son Dakika
Güncel

"Siirt Yetiştirme Yurdu"na Ziyaret

"Siirt Yetiştirme Yurdu"na Ziyaret

Vali Musa Çolak, yetiştirme yurdunda kalan öğrencilerle birlikte iftar yaptı.

06.08.2012 11:42

Siirt Valisi Musa Çolak ve eşi Gülsüm Çolak ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı, "Siirt yetiştirme yurdu" nu ziyaret ederek, burada barınan çocuklar ve özürlü vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.

Siirt Çocuk Esirgeme Kurumu yemekhanesinde İftar öncesi Vali Musa Çolak ve eşi Gülsüm Çolak; masaları tek tek gezerek, yurtta barınan çocuklarla sohbet etti. Çocukların Ramazan aylarını tebrik etti.

Vali Musa Çolak iftar öncesi burada yaptığı açıklamada; "Valiliğim süresince sosyal Hizmetler alanında ilimizde önemli yatırımları gerçekleştirdik. Engelsiz yaşam merkezini tamamladık, sevgi evleri de tamamlanmak üzere, bu iki önemli yatırım hizmete girdiğinde, risk altındaki vatandaşlarımız önemli ölçüde rahatlayacaklardır."dedi.

Devletimizin himayesi ve koruması altında bulunan geleceğimizin teminatı çocuklarımızı sık sık ziyaret ettiklerini belirten Vali Musa Çolak, "Çocuklarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda, Valilik olarak tüm imkanlarımızı seferber etmiş bulunmaktayız. Siirt ilinde Valilliğim süresince çocuklarımızı yalnız bırakmayarak,sevin ve mutluluklarını hepbirlikte paylaştık, kendilerine bir anne, bir baba sevgisi kadar yakın olmaya çalıştık" Şeklinde konuştu.

İftar sonrası Vali Musa Çolak ve eşi Gülsüm Çolak burada barınan 35 çocuğa, 15 özürlü vatandaşa ve iki Afgan sığınmacıya Ramazan bayramı öncesi çeşitli hediyeler verdi.

Program sonunda; Yetiştirme yurdunda kalan öğrenciler,Gülsüm analarına sevgi gösterisinde bulundular.

Siirt Yetiştirme yurdu yemekhanesinde  tertip edilen iftar programına; Vali Musa Çolak, eşi Gülsüm Çolak, İl Emniyet müdür yardımcısı Yusuf İslam, Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü Aydın Sayın, Basın Müdürü M. Şükrü Uras ve yurtta barınan çocuklar ve çocuk eğitmenleri katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Siirt Yetiştirme Yurdu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement