Sivas'a Fizik Tedavi ile Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi Yapılacak - Son Dakika
Güncel

Sivas'a Fizik Tedavi ile Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi Yapılacak

Sivas\'a Fizik Tedavi ile Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi Yapılacak

Sivas İl Sağlık Müdürü Bahattin İlter, 2012 yılı içerisinde kente Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi ile Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi yapılacağını açıkladı.

16.01.2012 14:27

Sivas İl Sağlık Müdürü Bahattin İlter, 2012 yılı içerisinde kente Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi ile Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi yapılacağını açıkladı.

İl Sağlık Müdürü Bahattin İlter yaptığı değerlendirme toplantısında 2012 yılı içerisinde kentte sağlık alanında yeni adımlar atılacağını belirtti. Gelecek aylarda sağlık alanında önemli yatırımlar ve çalışmalar yapılacağını belirten İlter, kentteki eksikliklerin giderilmesi açısından Karşıyaka Mahallesi'nde daha önce sağlık alanı olarak kullanılmak üzere tahsis edilen 50 dönümlük arsa üzerine Sağlık Bakanlığı'nın desteği ile Fizik Tedavi Hastanesi yapılacağını belirtti. Hastanenin yapımının yatırım planına alındığını belirten İlter gerekli onayların çıkmasının ardından inşaat çalışmalarının başlayacağını söyledi. İlter, daha önce Devlet Demir Yolları Hastanesi olarak kullanılan ve şu anda boş olan binanın da gerekli tadilat ve onarım çalışmalarının ardından Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi olarak hizmet vermeye başlayacağını kaydetti.

İl Sağlık Müdürü Bahattin İlter, Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi'ne dönüştürülecek olan binanın birinci katının toplum ruh sağlığı merkezi olarak kullanılacağını, ikinci katının ise psikiyatri hastalarına hizmet vereceğini dile getirdi. İlter, Sağlık Bakanlığı'nın onayı ile Numune Hastanesi'nde bulunan psikiyatri servisinin de buraya taşınacağını sözlerine ekledi. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas'a Fizik Tedavi ile Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement