Stratkraft'dan 7 Milyonluk Sosyal Sorumluluk Projesi - Son Dakika
Güncel

Stratkraft'dan 7 Milyonluk Sosyal Sorumluluk Projesi

Stratkraft\'dan 7 Milyonluk Sosyal Sorumluluk Projesi

Şirvan Çetin Hidroelektrik Enerji Projesi'ni yürüten Statkraft, Şirvan ve Pervari ilçe kaymakamlığı arasında sosyal sorumluluk projesi protokolü imzaladı.

09.05.2013 19:54

Şirvan Çetin Hidroelektrik Enerji Projesi'ni yürüten Statkraft, Şirvan ve Pervari ilçe kaymakamlığı arasında sosyal sorumluluk projesi protokolü imzaladı.

Siirt Valiliğinde, Ahmet Aydın'ın da hazır bulunduğu protokol ile Statkraft, Siirt'in Pervari ilçesine 3.5 Milyon lira, Şirvan ilçesine de 3.5 Milyon lira olmak üzere sosyal sorumluluk projesi kapsamında okul bakım ve onarımı, ilçelere bağlı köylerde altyapı ile sosyal ve sportif projelere 7 milyon lira mali destek çıkacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Siirt Valisi Ahmet Aydın, projenin sosyal sorumluluk kapsamında karşılıklı işbirliğinin artırılması amacıyla yapıldığını söyledi. Aydın, Pervari ve Şirvan ilçelerinde bu noktada yapılacak sosyal ve sportif çalışmaları 7 milyon lira mali kaynakla destekleneceğini sözlerine ekledi.

Pervari İlçe Kaymakamı Duran Eryılmaz, Şirvan İlçe Kaymakamı Zafer Öz, Statkraft Proje Müdürü John Lındtjorn, Sosyal sorumluluk müdürü Orlando San Martin, Sorumlu Müdür M.Levent Demirezen'in katıldığı törende karşılıklı protokol imzalandı.

Siirt'in Şirvan ile Pervari ilçe sınırını kapsayan 45'inci km.sinde 2 yıl önce Norveç firması olan Statkraft tarafından yapım çalışmalarına başlanan Çetin Hidroelektrik Enerji santralinde yenilenebilir enerji üretimi elde edilecek. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Stratkraft'dan 7 Milyonluk Sosyal Sorumluluk Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement