Su Dolu Çukura Düşen Yaşlı Adam Boğuldu - Son Dakika
Güncel

Su Dolu Çukura Düşen Yaşlı Adam Boğuldu

Su Dolu Çukura Düşen Yaşlı Adam Boğuldu

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bir kişi, kendi kazdığı su çukuruna düşerek hayatını kaybetti.

11.12.2013 09:49  Güncelleme: 09:47

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bir kişi, kendi kazdığı su çukuruna düşerek hayatını kaybetti.

Olay, dün sabah saatlerinde Şemdinli ilçe merkezinden 80 kilometre uzaklıktaki Yeşilova köyü Anadağ mezrasında gerçekleşti. Sabah saatlerinde annesinin mezarını ziyaret etmek için evinden çıkan evli, 6 çocuk babası Mehmet Şerif Kaya'dan (74) uzun süre haber alınamayınca köylülere haber verildi. Arama çalışması başlatan köylüler, Kaya'nın cansız bedenini geçen yıl kendi imkanlarıyla su kuyusu olarak kazdığı çukurda buldu.

Cesedi çukurdan çıkaran Nejdet Demir (25) isimli köy sakini, Mehmet Şerif Kaya akşam geç saatlere kadar evine gelmeyince ailesi tarafından kendilerine haber verildiğini ifade ederek, "Biz köylüler olarak yaklaşık 400 kişi toplandık. Küçük gruplar halinde Anadağ bölgesinde aramaya başladık. Kaya'nın geçen sene kazdığı bir su kuyusu vardı. Kuyunun etrafı buz ve karla kaplıydı. Ayak izlerinden belirlediğimiz kadarıyla kayarak düştüğünü tespit ettik. Kuyudaki su çok soğuktu fakat ona rağmen suya girerek Kaya'nın cansız bedenini çıkardık" dedi.

Kaya'nın cesedi otopsi için Şemdinli Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Su Dolu Çukura Düşen Yaşlı Adam Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement