Şule Perinçek Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Şule Perinçek Açıklaması

Şule Perinçek Açıklaması

TGB'nin dayanışma gecesine katılan Doğu Perinçek'in eşi Şule Perinçek ve Çetin Doğan'ın eşi Nilgül Doğan, Silivri'ye önemli mesajlar gönderdi.

01.04.2012 18:22

TGB'nin dayanışma gecesine katılan Doğu Perinçek'in eşi Şule Perinçek ve Çetin Doğan'ın eşi Nilgül Doğan, Silivri'ye önemli mesajlar gönderdi. Şule Perinçek, "Devrimlerimizi engellediler ama biz daha sağlam devrimler yapacağız" dedi.

Türkiye Gençlik Birliği Kocaeli Şubesi dayanışma gecesinde bir araya geldi. Bu yıl ilk defa gerçekleştirilen gecenin ev sahipliğini

Kocaeli Şube Başkanı Yeşim Çakmak üstlendi.

2007 yılında kurulan ve 150 üyesi bulunan TGB'nin dayanışma gecesine CHP, ADD, İP ve üniversiteden katılım oldu. Geceye katılması beklenen CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç ise uçağının rötar yapması nedeniyle katılamadı.

TGB'nin gecesine 1 Mart 2008 tarihinden bu yana Ergenekon Davası kapsamında tutuklu bulunan İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in eşi Şule Perinçek, Ergenekon sanıklarından eski 1. Ordu Komutanı emekli Orgeneral Çetin Doğan'ın eşi Nilgül Doğan, TGB Kurucu Genel Başkanı Adnan Türkkan ile çok sayıda davetli katıldı. Programda konuşan Perinçek ve Doğan, Silivri'de bulunan sanıklara önemli mesajlar gönderdi.

Programda yaptığı konuşmada Balyoz davası hakkında açıklamalarda bulunan Nilgül Doğan, "Burada balyoz davası hakkında konuşmasaydım eşime karşı olan vazifemi yerine getirmemiş olacaktım" dedi. Meclis'te şuan doğru düzgün bir muhalefet olmadığını anlatan Doğan, şunları söyledi: "Sokaklardaki gençlerimiz muhalefetin yapması gerekeni yapıyor. Gençler bizlerin yarını bu yüzden onlara değer vermeli ve sahip çıkmalıyız"

Şule Perinçek ise, TGB'nin düzenlediği bu geceye çok isteyerek geldiğini ifade etti. Silivri'ye mesaj gönderen Perinçek, şöyle konuştu: "Silivri'de duvarları çok yüksek inşa ettiler. Ama oradaki arkadaşlarımızın gönülleri burada. Onları dört duvar arasına koydular ama yetmedi, hücrelere koydular yetmedi, avukatlarını salona almadılar gene yetmedi, en son sahte deliller sundular"

"Kendi sesimizin çıktığı bir Çankaya tepesi kuracağız ve bizlerin sesi orada, Ankara'da yükselecek" diyen Şule Perinçek, bu kapsamda İzmit'inde bir durak olacağını, Ankara'ya giderken İzmit'in de desteğini alacaklarını söyledi. Ankara'yı yeniden başkent yapmak için geldiklerini anlatan Perinçek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Cumhuriyeti elimizden aldılar. Devrimlerimizi engellediler ama biz daha sağlam devrimler yapacağız." - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement