Süper Lige Süper Başlanğıç 72 – 59 - Son Dakika
Güncel

Süper Lige Süper Başlanğıç 72 – 59

Süper Lige Süper Başlanğıç 72 – 59

Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti Süper Liginde mücadele eden Büyükşehir Gaziantepspor, ligin ilk haftasında kendi evinde oynadığı İstanbul Bağcılar Belediyesi maçını 72-59 kazanarak Süper Lige Süper başlangıç yaptı.

31.10.2016 08:40

Kamil Ocak Spor salonunda Büyükşehir GaziantepsporBağcılar Bld. Arasında oynanan karşılaşmayı Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve eşi İzzet Şahin, Büyükşehir Gaziantepsor Kulüp Başkanı Osman Toprak, Büyükşehir Engelliler Daire Başkanı Yusuf Çelebi, Büyükşehir Gaziantepspor yöneticileri Mehmet Aytaç, Nihat Aydıngüler, Abdullah Öğücü, AK Parti İl Başkan Yardımcı Ayşenur Mirkelam ve çok sayıda taraftar izledi.

Karşılaşmanın ardından sahaya inen protokol, engelli basketbolcularla resim çektirip baklava ikram ederek galibiyeti kutladı.

Birinci periyodu 18 – 14, ikinci periyodu 18 – 14 alarak devreyi 36 – 24 önde giren ev sahibi Büyükşehir Gaziantepspor, ikinci yarıya da hızlı başladı.

Üçüncü periyodu 20 – 15 önde kapan Büyükşehir, dördüncü periyodu 16 – 16 kaparak maçtan 72 – 59 galip ayrıldı.

Yeni transfer Samet Toptaş'ın 24, Ahmet Yamaç'ın 20 ve Ümit Bebe'nin 16 sayı ile oynadığı karşılaşmada, Bestami Boz ile Malik Aydınlı'nın etkili oyunu ve attıkları sayılar dikkat çekti.

Ligin ilk haftasında alınan galibiyetin gurur verici olduğunu belirten Büyükşehir Gaziantepspor Kulüp Başkanı Osman Toprak, "Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi başladı. Ligin ilk haftasında konuk ettiğimiz Bağcılar Belediyesi Engelli Basketbol takımını yenerek lige güzel bir galibiyetle başladık. Her iki takımda sahada güzel bir mücadele örneği gösterdi. Bu güzel mücadeleden dolayı her iki takımı da tebrik ediyorum. Ancak maçın başından sonuna kadar oyunda üstünlüğünü kabul ettiren Büyükşehir Gaziantepsor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızı ayrıca tebrik ediyorum. Sporcularımızın bu başarıyı önümüzdeki haftalarda da devam ettireceğine inanıyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Süper Lige Süper Başlanğıç 72 – 59 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement