Sürücü Kurslarının Antalya'da Dev Buluşması - Son Dakika
Güncel

Sürücü Kurslarının Antalya'da Dev Buluşması

Sürücü Kurslarının Antalya\'da Dev Buluşması

Türkiye genelindeki sürücü kursları, Antalya'da düzenlenen Çalıştay'da biraraya gelerek sorunlarını ve yeni projelerini masaya yatırdı.

26.11.2012 16:09

Türkiye genelindeki sürücü kursları, Antalya'da düzenlenen Çalıştay'da biraraya gelerek sorunlarını ve yeni projelerini masaya yatırdı.

Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu tarafından düzenlenen Çalıştay'ın açılış konuşmasını yapan Konfederasyon Genel Başkanı İsmail Yılmaz, sürücü kurslarının insan hayatındaki önemini vurgulayarak "Yaptığımız işin hatası ve telafisi yok. Bu nedenle çok deneyimli personelle çalışıyoruz ve başarıyı yakalıyoruz" diye konuştu.

Çalıştay'a katılan milletvekillerine seslenerek konuyla ilgili yasalarda bazı düzenlemeler yapılması gerektiğini belirten Yılmaz, şunları söyledi: "Şu an 3290 adet bulunan ve her geçen gün artan sürücü kurslarının açılmasına bir sınır getirilmesini istiyoruz. Ayrıca, son zamanlarda sokaklar va caddelerde ehliyet gerekmeden her yaşta

kişinin kullandığı elektrikli bisikletlere bir sınırlama veya ehliyet zorunluluğu getirilmesini istiyoruz."

KADINLAR DAHA DİKKATLİ

Kadınların trafikte daha dikkatli olduklarını belirten Antalya Vali Yardımcısı Fuat Ergün ise esprili konuşmasıyla dikkat çekti. Vali Yardımcısı Ergün, "Atalarımız eskiden ata biniyordu ve atları istedikleri yere bağlıyordu. Şimdi ise erkek sürücüler bilinçsizce araç kullanıyor. Ben görüyorum ki adam yanındaki şoföre topukla diyor. Trafikte topukla diye bir tabir var mı acaba? Ancak trafikte bayan sürücülerimiz daha dikkatli. Çünkü bayan sürücüler ata binmeyi bilmedikleri için daha dikkatli araç kullanıyorlar" dedi.

Trafikte yaşanan şiddet ve kavgalara dikkat çeken ÖÖKGM Grup Başkanı Ercan Alpay da sözlerini şöyle sürdürdü: "Görüyoruz her geçen gün trafikte çok büyük kavgalar oluyor ve Türkiye'de Beyzbol oynanmıyor ancak her araçta kavga sırasında Beyzbol sopası çıkıyor ve çoğu zaman bu kavgalar nedeniyle bazı kişiler ölüyor bazı kişiler sakat kalıyor"

Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu tarafından düzenlenen Çalıştay'a Konfederasyon Genel Başkanı İsmail Yılmaz, Genel Başkan Yardımcısı Yakup Kodalak,Konfederasyonlar Topluluğu Genel Sekreteri Ferudun Cevahiroğlu, ÖÖKGM Grup Başkanı Ercan Alpay, Antalya Vali Yardımcısı Fuat Ergün, Antalya Milletvekili Gökçen Erdoğan, Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, AKP İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ve Konya Milletvekili Orhan Erdem katıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sürücü Kurslarının Antalya'da Dev Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement