TEGV Yaz Etkinlikleri - Son Dakika
Güncel

TEGV Yaz Etkinlikleri

TEGV Yaz Etkinlikleri

TEGV Çiğli Eğitim Parkı Yaz Etkinliklerinde geziler başladı

23.06.2012 09:26

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) İzmir Çiğli Eğitim Parkı Çocukları Yaz Etkinlikleri Kapsamında Alsancak' taki Neşe ve Karikatür Müzesi'ni gezdi.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Çiğli Eğitim Parkı yaz etkinlik döneminin açılması ile birlikte dönemin ilk gezi programını gerçekleştirdi. Alsancak Neşe ve Karikatür Müzesi' ne düzenlenen gezide karikatür hakkında bilgi alan çocuklar, karikatür ve resim arasındaki farkı öğrenerek karikatürün sadece bir komedi unsuru olmadığını, aynı zamanda etkili bir iletişim ve eleştiri yöntemi olduğunun farkına vardılar.

Ali Fuad Karagöz'ün 1900'lü yılların başında yayınlanan karikatürlerinden Oğuz Aral'ın, Avni'sine, Eflatun Nuri'den Altan Erbulak' a kadar birçok değerli eseri dikkatle inceleyen çocuklar özellikle kendi çizimlerini yapabildikleri bölümden büyük keyif aldılar.

Tegv Çiğli Eğitim Parkı, 18 Haziran – 27 Temmuz arasında Yaz Etkinlik Dönemi boyunca İTK Gezegen Evi, Müziksev, Oyuncak Müzesi ve Sinema ziyaretleri ile gezi aktivitelerini sürdürmeye devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TEGV Yaz Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement