THM Tubay İle "Final" Dedi - Son Dakika
Güncel

THM Tubay İle "Final" Dedi

THM Tubay İle "Final" Dedi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği Bölümü, sezonun son konserinde ünlü sanatçı Nazlı Öksüz Tubay'ı ağırladı.

18.04.2014 17:30  Güncelleme: 11:28

Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği Bölümü, sezonu, Tayyare Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen muhteşem konserle noktaladı. Sanatçı Hamit Gazigil yönetiminde sunulan konsere, Bursalı sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Konserde, ünlü sanatçı Nazlı Öksüz Tubay konuk olarak sahneye çıktı. Sanatçılar,
Türkiye'nin farklı yörelerinden en güzel türküleri keyifle seslendirerek vatandaşlara müzik ziyafeti çekti. Sanatseverlerin de sanatçılara eşlik ettiği konserde, Türk Halk Müziği'nin duayen ismi merhum Muzaffer Sarısözen'in türküleri seslendirildi. Merhum Sarısözen'in yeğeni Uğur Sarısözen de konsere katılarak Bursalılara sürpriz yaptı. Sarısözen, ailesi adına, özel konseri düzenleyen sanatçılara teşekkür etti. Sarısözen, Orkestra Şube Müdürü Dr. Turgay Mercan ile Türk Halk Müziği Bölüm Başkanı Hamit Gazigil'e plaket ve Muzaffer Sarısözen'in eserlerini derlediği ilk kitabını hediye etti. Konserin sonunda ise Orkestra Şube Müdürü Dr. Turgay Mercan ve Koordinatör Enes Hanpa, sanatçılara çiçek ve çini plaket takdim etti. Sanatseverler de keyifli konserden dolayı sanatçıları alkışlarla ödüllendirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel THM Tubay İle 'Final' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement