TIPA'dan Epson'a Bu Yıl Da İki Ödül! - Son Dakika
Güncel

TIPA'dan Epson'a Bu Yıl Da İki Ödül!

TIPA\'dan Epson\'a Bu Yıl Da İki Ödül!

Epson, fotoğraf ve görüntüleme teknolojileri dünyasının en saygın ödüllerinden biri olan TIPA ödülüne yeniden layık görüldü.

16.05.2012 10:49

Baskı teknolojileri ve dijital görüntülemenin uzman markası Epson, fotoğraf ve görüntüleme teknolojileri dünyasının en saygın ödüllerinden biri olan TIPA ödülüne yeniden layık görüldü. Bugüne kadar ürünleriyle TIPA'dan 30'a yakın ödül alan Epson bu yıl, EH-TW9000W ile 'En İyi Fotoğraf Projektörü', Stylus Photo 1500W yazıcısı ile de 'En iyi Uzman Fotoğraf Yazıcısı' ödüllerini aldı.

Teknik Görüntü Baskı Derneği (TIPA) 2012 Ödülleri'nde Avrupa'nın en önemli fotoğraf ve görüntüleme teknolojisi ödüllerinden ikisi, görüntüleme ürünlerinde dünya çapında lider olan Epson'a verildi. 'En İyi Fotoğraf Projektörü' Epson EH-TW9000W olarak belirlenirken, Epson Stylus Photo 1500W ise 'En İyi Uzman Fotoğraf Yazıcısı' oldu. Böylece Epson, 1997 yılından bu yana, mürekkep püskürtmeli yazıcılar, mürekkepler, tarayıcılar ve projektörler dahil teknoloji ile görüntüleme ürünleri için TIPA'dan toplam 31 ödül almış oldu.

Epson Türkiye Genel Müdürü Sevil Kanat konu ile ilgili şunları söyledi;

"Bu yıl iki TIPA ödülü almaktan onur duyuyoruz. Epson olarak, ürün serimizi zenginleştirmek için sürekli olarak yeni çözümler araştırıyor ve kullanıcılarımızın ihtiyaçlarına kulak veriyoruz. Bu ödül de, bu bağlılığımızın bir göstergesi ve müşterilerimize üstün dijital görüntüleme ürünleri sunmaya devam etme konusundaki kararlılığımızı teşvik etmektedir"

21 yıllık geçmişi ve dokuz Avrupa ülkesi ile ayrıca Avustralya, Kanada, Çin, ABD ve Güney Afrika'dan üye yayınlar ile TIPA, dünya genelinde en büyük ve en nüfuzlu fotoğraf-görüntüleme basın dernekleri arasında yer alıyor. TIPA editörleri her yıl, bir önceki 12 ay boyunca pazara sunulan en iyi ürünler için oylama yapıyorlar. Ürünlerin yenilikçilik, en ileri teknoloji, tasarım, kullanım kolaylığı ve fiyat-performans oranı özelliklerini dikkate alarak, pazarın teknolojik eğilimlerine göre kategorileri güncelleniyor.

Wİ-Fi özelliği ile en parlak fotoğrafları basın...

Kablosuz çalışabilen A3+ yazıcı olan Epson Stylus Photo 1500W, yüksek kaliteli, parlak fotoğraf baskıları için kolay kullanım sunuyor. 1500W, dahili Wi-Fi bağlantı özelliği sayesinde neredeyse her yerden yazdırabiliyor. Bu özellik, dizüstü ve masaüstü bilgisayarlardan ve Epson iPrint uygulaması yoluyla iPhone ile iPad gibi en yeni nesil cihazlardan hızlı ve kolay yazdırmaya olanak veriyor.

Kablosuz özellikli ilk Full HD 3D projektör ile evde sinema lüksü

Epson EH-TW9000W, Full HD kablosuz bağlantı dahil kullanımı kolay özellikler sunan bir full HD 3D projektörü olarak kullanıcıya sunuluyor. Bu özellikler, oyun oynayan, evinde film ve maç izlemeyi seven herkesin, kendi evinin konforu içinde güçlü bir 3D deneyimi yaşayabilmesi anlamına geliyor. Ayrıca 2D görüntülerin keyfini de çıkarabileceğiniz EH-TW9000W, 2,400 lümene kadar eşit yükseklikte Beyaz ve Renkli Işık Çıkışı, 200.000:1 değerine kadar yüksek kontrast oranları sunuyor. Cihaz kullanıcıların, evin içinde göze batan kablolar olmadan projektörlerini kurmalarına da olanak veriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TIPA'dan Epson'a Bu Yıl Da İki Ödül! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement