Tiyatro Sanatçılarından,Vali Musa Çolak' A Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Tiyatro Sanatçılarından,Vali Musa Çolak' A Ziyaret

Tiyatro Sanatçılarından,Vali Musa Çolak\' A Ziyaret

Vali Musa Çolak, Tiyatro gurubu sanatçılarına, Siirt iline özgü çeşitli hediyeler verdi.

04.05.2012 00:15  Güncelleme: 00:13

Siirt Valiliğince başlatılan "7' den 70' e Siirt Okuyor" kampanyasına destek vermek ve "Gapgenç Festivali"ne ge katkıda bulunmak amacıyla, Ülkemizin ünlü Tiyatro sanatçıları, Ayşen Guruda, Volkan Severcan, Melda Gür, Sefa Zengin ve Müge Sevarcan adlı Tiyatro sanatçıları, Vali Musa Çolak'ı makamında ziyaret etti.

Vali Musa Çolak'ı makamında ziyaret eden sanatçılar adına söz alan Volkan Severcan yaptığı konuşmada; "Siirt Valiliğince başlatılan "7' den 70' e Siirt Okuyor" kampanyasına destek olmak için, bir süre önce Merter Platformu Derneği başkanı sayın Cangiz Acar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sayın Valimizi ziyaret etmiştik.

Eğitime destek amacıyla Siirt merkez ve ilçelerindeki okullara 81 bin kitap, 8 bin 677 parça giyim malzemesi yardımında bulunmuştuk. Şimdide yine eğitime destek olmak ve Siirt ilinde yapılacak olan " Gapgenç Festivali" ne katkıda bulunmak amacıyla, Merter Platformu Derneğinin destekleri ile Öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza iki ayrı seans ile "Bavul" isimli Tiyatro oyununu sahneleyerek Siirtlilere hoş ve güzel saatler geçirmek istediklerini" söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Musa Çolak,"Gapgenç festivali kapsamında ilimize davet ettiğimiz sanatçılarımızı ilimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, Tiyatro sanaçılarına "7' den 70' e Siirt Okuyor" kampanyası ve Gapgenç Festivali hakkında bilgiler vererek, Siirt Okuyor Projesinin başarıya ulaşmasında, Halkımızın, Sivil Toplum Kuruluşlarının, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının, Okullarımızın, Öğrenci velilerimizin ve basınımızdan da büyük bir desteğini alarak, belirlediğimiz hedefe doğru önemli başarıları hep birlikte elde ettik.

Ayrıca 4-7 Mayıs taraihleri arasında ilimizde yapılacak olan "Gapgenç Festivali" nde vatandaşlarımıza ve öğrencilerimize yönelik ünlü sanatçılarımızın sahneleyecekleri Tiyatro oyunu Festivalimizi daha da renklendirecektir. Merter Platformu Derneğinin bu kadirşinas yardımseverliklerinden dolayı, başta platform başkanı Cengiz Acar' a yönetim kurulu üyelerine ve konuk sanatçımıza verdikleri desteklerden dolayı, kendilerine teşekkür ederim." diye konuştu.

Valilik Ziyaret Programında; İl Milli Eğitimden sormlu Vali Yardımcıları Gürbüz Saltaş,İl Milli Eğitim Müdürü Davut Okçu ve Milli eğitim şube müdürü Cengizhan Başaran da hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tiyatro Sanatçılarından,Vali Musa Çolak' A Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement