Tokat Anne Adile Erol Bayram Bize Çok Çiçek Getiriyordu, Sıra Bizde - Son Dakika
Güncel

Tokat Anne Adile Erol Bayram Bize Çok Çiçek Getiriyordu, Sıra Bizde

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 2.5 yıl önce kaybolan 2 çocuktan biri olan Bayram Erol'un(8) annesi Adile Erol, oğluna ait 3 kemik parçasının toprağa verildiği mezarını ziyaret ederek, Bayram bize çok çiçek getiriyordu.

05.10.2018 22:03

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 2.5 yıl önce kaybolan 2 çocuktan biri olan Bayram Erol'un(8) annesi Adile Erol, oğluna ait 3 kemik parçasının toprağa verildiği mezarını ziyaret ederek, Bayram bize çok çiçek getiriyordu. Artık sıra bizde. Biz getireceğiz çocuğumuza çiçeğimizi dedi.Reşadiye'de 29 Aralık 2015 tarihinde, evlerinin yakınında oynayan Dursun Kaan Taşçı (5) ile Bayram Erol kaybolmuş, yaklaşık üç yıl boyunca güvenlik güçlerinin tüm aramalarına rağmen çocuklardan herhangi bir ize rastlanmamıştı. Ancak kısa süre önce Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri, Mayıs ayı içinde Kelkit Çayı'ndaki çalışmaları sırasında HES göletinin mazgallarında bir ayakkabı, içinde çorap ve kemik parçaları buldu. Ankara'da yapılan DNA test sonuçlarından, bulunan kemiklerin Tokat Reşadiye'de kaybolan çocuklara ait olabileceği düşünülerek ailelerden de DNA örnekleri alındı. Testler sonucunda bulunan 3 kemiğin, kaybolan çocuklardan Bayram Erol'a ait olduğu anlaşıldı ve göz yaşları içinde 3 gün önce toprağa verildi

'BİR ANNE İÇİN ÇOK ZOR'

Bayram Erol'un annesi Adile Erol ve yakınları, ellerinde çiçeklerle Bayram'ın mezarını ziyaret ederek dua etti. Gözyaşları tutmayan anne Adile Erol, oğlunun mezar tahtasını öptü. Bayram'ın mezarı başında dua eden anne Adile Erol, ayrılırken Hadi oğlum görüşürüz sözlerini kullandı. Çocuğuna böyle de olsa kavuştuğunu anlatan anne Adile Erol, Hiç bulamamak, hiç görememek daha kötüydü. Ama şimdi en azından gelip, onun ruhuna dua okuyacağımız bir mezarı oldu. Allah'a şükür. Böyle olmasını istemezdim. Takdiri ilahi yani. Bir anne için çok zor dedi.

'ÇİÇEKLERİ ÇOK SEVİYORDU'

Bayram'ın çiçekleri çok sevdiğini ve bu yüzden çiçek getirdiklerini belirten Erol, Çiçeği babası dün yaptırmış. Sağ olsun süslemiş. Bayram bize çok çiçek getiriyordu. Artık sıra bizde. Biz getireceğiz çocuğumuza çiçeğimizi. Her zaman çiçek topluyordu ve eve getiriyordu. Herkese çiçek veriyordu. Herkes çocuğuna bundan sonra daha çok sahip çıksın. Biliyorsunuz yürekler yandı. Başka çocuklara da kötü şeyler oldu. Onların da ailelerine Allah'tan sabır diliyorum diye konuştu.

Tokat Anne Adile Erol Bayram Bize Çok Çiçek Getiriyordu, Sıra Bizde
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat Anne Adile Erol Bayram Bize Çok Çiçek Getiriyordu, Sıra Bizde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement