Tokat'ta Fırtınaya Dayanamayan Asırlık Çınar Ağacı Devrildi - Son Dakika
Güncel

Tokat'ta Fırtınaya Dayanamayan Asırlık Çınar Ağacı Devrildi

Tokat\'ta Fırtınaya Dayanamayan Asırlık Çınar Ağacı Devrildi

Tokat’ta fırtınaya dayanamayan asırlık çınar ağacı devrilirken, yüksek katlı bir binanın dış cephe kaplamaları sökülerek uçtu.

20.09.2015 18:25

Tokat'ta fırtınaya dayanamayan asırlık çınar ağacı devrilirken, yüksek katlı bir binanın dış cephe kaplamaları sökülerek uçtu.

Tokat'ta akşam saatlerinde yağmurla birlikte başlayan fırtına maddi hasara yol açtı. Tarihi Meydan Camii avlusunda bulunan asırlık çınar ağacının bir kolu fırtınaya dayanamayarak gövdesinden kopmak suretiyle devrildi. Vatandaşlar saniyelerle olay yerinden kaçarak yara almadan kurtuldu. Cami avlusuna devrilen çınar ağacı üzerine düştüğü birkaç ağacı daha devirdi. Bayram Ali Kahraman, kısa süreli fırtına nedeniyle bir anda havanın karardığını ve korku dolu anlar yaşadıklarını kaydetti. Rüzgarla birlikte devrilen ağacın altında kalkmaktan son anda kurtulduğunu ifade eden Kahraman, tek tesellilerinin herhangi birinin yaralanmaması olduğunu söyledi.

Öte yandan, Yazıcıoğlu Mahallesi'nde bulunan yüksek katlı bir binanın dış cephe kaplamaları rüzgara dayanamadı. Rüzgarla birlikte binadan kopan parçalar park halinde araçların üzerine düştü. Her iki olay da maddi hasarla atlatıldı. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tokat'ta Fırtınaya Dayanamayan Asırlık Çınar Ağacı Devrildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement