Torbalı Banka Soyguncusu 10 Dakika Kaçabildi - Son Dakika
Güncel

Torbalı Banka Soyguncusu 10 Dakika Kaçabildi

Torbalı Banka Soyguncusu 10 Dakika Kaçabildi

Banka soyguncusu 10 dakika kaçabildiİZMİR'in Torbalı İlçesi'ndeki bir banka şubesine gelen S.Ş. (Sedat Şimşek), tabancayla güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdikten sonra yanındaki çantaya doldurttuğu, Türk lirası ve dövizden oluşan yaklaşık 170 bin lirayla koşarak kaçmaya çalıştı.

08.03.2016 19:12

Banka soyguncusu 10 dakika kaçabildi

İZMİR'in Torbalı İlçesi'ndeki bir banka şubesine gelen S.Ş. (Sedat Şimşek), tabancayla güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdikten sonra yanındaki çantaya doldurttuğu, Türk lirası ve dövizden oluşan yaklaşık 170 bin lirayla koşarak kaçmaya çalıştı. İhbar üzerine hemen çevrede önlem alan polis, 10 dakika gibi kısa bir sürede soyguncuyu parayla birlikte yakaladı.

Ertuğrul Mahallesi Kazımdirik Caddesi üzerindeki bir bankanın (Denizbank) Torbalı Şubesi'ne, bugün saat 15.30'da gelen, 34 yaşındaki S.Ş., güvenlik görevlisini tabancayla etkisiz hale getirdi. Gişe yönelen S.Ş., yanında getirdiği çantaya kasadaki paranın doldurulmasını istedi. Görevlinin çantaya doldurduğu 49 bin 750 TL, 7 bin 91 dolar ve 30 bin 350 Euro'yu alan S.Ş., bankadan çıkarken havaya bir el ateş açarak kaçmaya başladı. Ara sokaklara kaçan S.Ş., izini kaybettirmek istedi. İhbar üzerine, telsiz anonsuyla kısa sürede ekipler bölgeye gönderildi. Soyguncunun kaçabileceği güzargahlar kesildi. Soygundan 10 dakika gibi kısa bir süre sonra, S.Ş., polis tarafından Torbalı Verem Savaş Dispanseri önünde kıskıvrak yakalandı. Evli olduğu öğrenilen S.Ş., Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Banka personeli iki kişi de ifadesi alınmak üzere emniyete geldi. Soygun yapan S.Ş.'nin elindeki silahın kuru sıkı olduğu öğrenildi. S.Ş.'nin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Torbalı Banka Soyguncusu 10 Dakika Kaçabildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement