Trabzon'a Yeni Atanan Murat Köksal Görevine Başladı - Son Dakika
Güncel

Trabzon'a Yeni Atanan Murat Köksal Görevine Başladı

Trabzon\'a Yeni Atanan Murat Köksal Görevine Başladı

İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Trabzon Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Murat Köksal, yeni görevine başladı.

10.01.2014 14:35  Güncelleme: 14:33

İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Trabzon Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Murat Köksal, yeni görevine başladı.

Müdür Köksal, 2000 yılında Trabzon'a tayin olduktan sonra Asayiş Şube Amirliği, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Amirliği ve Sürmene İlçe Emniyet Amirliği görevlerinde bulunurken, 2003 yılında Trabzon'dan ayrılmıştı.

Eski görev yaptığı şehre Emniyet Müdürü olarak gelmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Emniyet Müdürü Murat Köksal, duygularını anlatmakta zorlanırken, "Duyguları anlatmak zor. Duygudan ziyade sizlerle birlikte olmaktan memnun olduk. İnşallah sizlerin Trabzon halkının desteğiyle birlik beraberliğiyle yine eski günlerde olduğu gibi huzurlu bir Trabzon'u birlikte oluştururuz. Bu konuda sizlerin desteği olduğu gibi bizlerin gayretimiz, çabamız olacak. Eksik olduğumuz yerlerde uyarırsanız tamamlamaya çalışır daha iyi yaparız. Yanlış olan yerlerde önceden uyarırsanız yanlış yapmamaya çalışır, gayret ederiz. Sizinle de birlikte uyum içerisinde fakat seviyeli, ölçülü bir şekilde birlikte olunursa niyet okuyuculuktan ziyade yaptıklarımız işler konusunda konuşursak aramızda hiçbir sorun olmaz. Trabzon bundan önce nasıl iyiyse bizde bu konuda elimizden gelen gayreti gösterir daha iyi olmaya beraber çalışacağız" dedi.

Karadeniz'in eniştesi olduğunu belirten Müdür Köksal, "Trabzon sevdiğimiz bir yer. Geldiğimiz, gelmek zorunda olduğumuz bir yer. Biliyorsunuz hanımdan dolayı Karadeniz'in eniştesiyiz. O bakımdan bizi bilenler yine bilir. Trabzon'a gelmek konusunda hayatta her şey olabilir, her şeye alışığız o bakımdan çok fazla etkilenmedim" diye konuştu.

Merkeze alınan eski Emniyet Müdürü Ertan Yavaş da tören öncesi Emniyet Müdürlüğü Binası'na gelerek burada personelle vedalaşarak özel aracıyla şehirden ayrıldı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Trabzon'a Yeni Atanan Murat Köksal Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement