Tunç, Avara’da Vatandaşlara Hitap Etti - Son Dakika
Güncel

Tunç, Avara’da Vatandaşlara Hitap Etti

Tunç, Avara’da Vatandaşlara Hitap Etti

Amasra İlçesine Bağlı Avara'da Vatandaşlarla Bir Araya Gelen Ak Parti Bartın Milletvekili Ve Adayı Yılmaz Tunç, Sağnak Yağışa Aldırış Etmeden Kendisini Dinlemeye Gelen Vatandaşlara Hitap Etti.

24.05.2011 14:57  Güncelleme: 14:58

Seçim çalışmalarına tüm Bartın genelinde devam eden Ak Parti Bartın milletvekili ve adayı Av. Yılmaz Tunç Amasra ilçesinde bir dizi ziyaretler ile devam etti. İl Genel Meclis üyesi Uğur Timur ve Ak Parti Amasra ilçe teşkilat başkanı ile teşkilat mensuplarının destek verdiği Avara bölgesindeki ziyaret miting havasında geçti.

Avara ve çevresindeki köylerin yoğun ilgi gösterdiği ziyarette vatandaşlar yağan sağanak yağışa rağmen Tunç'u dinledi. Avaralılara seslenen Tunç, Amasra ve köyleri ile ilgili yapılan icraatlardan bahsederek yeni dönemde gerçekleşecek icraatlardan bahsetti.

Amasra Çakraz arasında yol çalışmaları devam ediyor!

Ak Parti Bartın milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç, Bartın – Amasra arasındaki duble yol çalışmalarının bittiğini ve hizmete açıldığını hatırlatarak,"Bartın Amasra arasındaki duble yolu Ahatlara kadar tamamladık ve hizmete açtık. Amasra – Çakraz arasındaki çalışmalarda şu anda devam ediyor. Çakraz – Kurucaşile arasındaki yolunda yapımı ayrıca yatırım programına alındı. Çakraz – Kurucaşile arasındaki yolda tüneller ve viyadükler olacak. Yol konfor ve kilometre bakımında daha uygun hale getirilecek!" diyerek Amasra –

Çakraz - Kurucaşile yolu hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Tunç, Cide – İstanbul arasında şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan bir firmanın Avara'da mola veren otobüsünün içine girerek yolculara hayırlı yolculuklar diledi. Tunç daha sonra meşhur Avara sucuklarının satışının yapıldığı satış ofisine ziyaret etti. Pazar yerini de ziyaret eden Yılmaz Tunç pazardaki esnaflara hayırlı işler dileyerek seçim çalışmalarına devam etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tunç, Avara’da Vatandaşlara Hitap Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement