Türk-Rus Dostluğu İçin İftar Verildi - Son Dakika
Güncel

Türk-Rus Dostluğu İçin İftar Verildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Harley Davidson motosiklet grubunun iftar alanına gelişi İftardan detay görüntüler Dernek Başkanı İrina Balcı röportajı Antalya Rus Sanat ve Kültür Derneği tarafından Türk-Rus dostluğu için iftar verildi Dernek Başkanı Balcı: "Türk ve Rus arkadaşlarımızla beraber oturup Rusya ve Türkiye arasındaki krizin sona ermesi, arkadaşlık ve sevginin yanması için dua ediyoruz" Antalya Rus Sanat ve Kültür Derneği, Türkiye-Rusya dostluğu adına iftar verdi.

13.06.2016 01:47

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Harley Davidson motosiklet grubunun iftar alanına gelişi

İftardan detay görüntüler

Dernek Başkanı İrina Balcı röportajı

Antalya Rus Sanat ve Kültür Derneği tarafından Türk-Rus dostluğu için iftar verildi

Dernek Başkanı Balcı:

"Türk ve Rus arkadaşlarımızla beraber oturup Rusya ve Türkiye arasındaki krizin sona ermesi, arkadaşlık ve sevginin yanması için dua ediyoruz"

Antalya Rus Sanat ve Kültür Derneği, Türkiye-Rusya dostluğu adına iftar verdi.

EXPO 2016 Antalya'daki Rus bahçesinde düzenlenen yemeğe, Antalya'da yerleşik Ruslar ile Türk vatandaşlarının yanı sıra Harley Davidson motosiklet grubunun üyeleri katıldı. Yemek öncesi Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu.

Antalya Rus Sanat ve Kültür Derneği Başkanı Irina Balcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde EXPO 2016'da Rusya bahçesini açtıklarını anımsatarak, açılışlarına Rus ve Türklerden binden fazla insanın katıldığını söyledi.

Programın devamı olarak da iftar düzenlediklerini ifade eden Balcı, "Türk ve Rus arkadaşlarımızla beraber oturup Rusya ve Türkiye arasındaki krizin sona ermesi, arkadaşlık ve sevginin yanması için dua ediyoruz. Antalya'da 40 bin Rus yaşıyor. Bizim ortak çocuklarımız var. Onlar, halklarımız arasında dostluk temsilcileri. Onlar için barışalım, onlar için tekrar arkadaş olalım." diye konuştu.

Türk-Rus Dostluğu İçin İftar Verildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk-Rus Dostluğu İçin İftar Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement