Türkiye Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Türkiye Maçının Ardından

Türkiye Maçının Ardından

İki takımında çok gol kaçırdığını belirten Terim, oyunun tersine dönebileceği anların da olduğunu ifade ederek, ABD, Türkiye'ye göre daha hazır bir takım, biz hem fiziksel hem de zihinsel olarak son noktaya geldik.

02.06.2014 09:36

İki takımında çok gol kaçırdığını belirten Terim, oyunun tersine dönebileceği anların da olduğunu ifade ederek, ABD, Türkiye'ye göre daha hazır bir takım, biz hem fiziksel hem de zihinsel olarak son noktaya geldik. Buna rağmen oyuncularımdan ve turnuvadan genel olarak memnunum şeklinde konuştu.

Hakan Balta'nın hatalarına ilişkin bir soru üzerine değerlendirmede bulunan Terim, futbolcunun hatalarının mental ve fiziksel yorgunluktan kaynaklandığını belirterek, Çok keyifli bir maç oldu, bunu kabul edelim. İki taraf da bir orada, bir burada. Golü önce biz bulsak olay çok değişebilirdi ama baştan da söyledim, biz yorulmuşuz belli, hem mental hem fiziksel hem de zihinsel olarak. Buna rağmen çok memnunum ifadelerini kullandı.

ABD'li gazetecilerin sorusu üzerine Bradley ve Altidore'un performansları ile ilgili de konuşan Fatih Terim, herhangi bir oyuncu için özel önlem almadıklarını ifade etti. ABD'nin dünya kupası maçlarında iyi işler yapabileceğini düşündüğünü de belirten Terim, ABD'nin diri ve yetenekli oyunculara sahip bir takım olduğunu ve ABD Milli Takım Teknik Direktörü Jürgen Klinsmann'ın, takıma mental ve felsefi olarak çok şey kattığını belirterek aynı katkının dünya kupasında da görüleceğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türkiye Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement