Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nin İftarı - Son Dakika
Güncel

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nin İftarı

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği\'nin İftarı

Fener Rum Patriği Bartholomeos: "Bedendeki engeller, kalplerin sevgisini engelleyemez" Prof. Dr. Hüseyin Hatemi: "Fitnelerin sona ermesi, dünyada sevginin hakim olması ve bunun alameti olarak, inşallah Ruhban Okulu'nun açılması için de dua edelim

29.07.2013 22:23

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFL) tarafından düzenlenen iftarta, Fener Rum Patriği Batholomeos ve Prof. Dr. Hüseyin Hatemi, engellilerle biraraya geldi.

Dernek binasında düzenlenen iftarda konuşan Prof. Dr. Hatemi, inançların her şeyden üstün olduğunu ve kimsenin kimsenin inancına karışamayacağını, Allah'a inandıktan sonra herkesin bir olduğunu söyledi.

Hatemi, Mısır ve Suriye'deki kardeş kavgasının bitmesi için dua edilmesini isteyerek, "Fitnelerin sona ermesi, dünyada sevginin hakim olması ve bunun alameti olarak inşallah Ruhban Okulu'nun açılması için de dua edelim" diye konuştu.

Fener Rum Patriği Bartholomeos ise kutsal ramazan ayının bir gecesinde, böyle bir organizasyonda bulunmanın Allah'ın kendilere bir lütfu olduğunu ifade etti.

Böyle akşamlarda samimiyetlerin pekiştiğini dile getiren Bartholomeos, engellilerle biraraya gelmesinin, hem Türkiye'deki hem de dünyadaki engellilerle bir dayanışma ifadesi olduğunu dile getirdi. Bartholomeos, "Bedendeki engeller kalplerin sevgisini engelleyemez. Biz buna samimiyetle inanıyoruz ve sizden güç alıyoruz. Sizlerin bizler için duacı olmanızı istiyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmların ardından karşılıklı hediye takdimi yapıldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nin İftarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement