TUSKON'nun 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı - Son Dakika
Güncel

TUSKON'nun 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı

TUSKON\'nun 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı

Ali Çiçeksay başkanlığında İstanbul'da yapılan TUSKON'nun 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı'na katıldı.

10.04.2012 18:40  Güncelleme: 08:21

İstanbul WOW Otel'de yapılan ve Türkiye'nin 81 ilinden yaklaşık 8 bin kişinin katıldığı TUSKON 4. Olağan Genel Kurulu'na, Van'dan VASİAD Başkanı Ali Çiçeksay, başkan yardımcıları Halit Yakut, Mustafa Özkök, Veysel Dikici, Fatih Duran, Abdullah Günbatar, Hasan Sütçü, İsmet Genç, ve Genel Sekreter İskender Sezekle toplamda 12 kişiden oluşan dernek üyesi iş adamları katıldı.

TUSKON 4. Genel Kurulu'na katılan VASİAD Başkanı Ali Çiçeksay, derneğin, ülkenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunmak üzere hizmet veren iş adamları derneklerinin çatı organizasyonu olarak faaliyet gösterdiğini ifade etti. Ülke çapında yayılmış 7 ayrı bölgesel iş dünyası federasyonunun oluşturduğu TUSKON'un, 2005 yılında İstanbul'da kurulduğunu belirten Çiçeksay, TUSKON bünyesinde, Türkiye genelinde, 80 ilde 172 iş adamı derneğinin faaliyet gösterdiğini ifade etti.

TUSKON'un bugün 40 bin girişimciyi temsil ettiğine dikkat çeken Çiçeksay, "Ülke kalkınmasının temelini oluşturan ekonomik yapılanmanın geliştirilmesine yönelik altyapı çalışmalarını destekleyen TUSKON, işletmelerimizi ve girişimcilerimizi global iş dünyasının bir parçası haline getirmeyi amaçlıyor. TUSKON, bu doğrultuda, iş adamlarımızın uluslararası pazarlardaki tecrübelerinin paylaşılması, bunların yayılması ve yeni iş fırsatlarının oluşturulması yolunda öncü bir kuruluş olarak hizmet veriyor.

Bizler de VASİAD olarak bu ailenin bir parçası durumundayız. Van'da iş adamları ve sanayicilerin, özellikle ihracata ve üretime yönelmesinde rol oynamaya çalışıyoruz. TUSKON, bağlı federasyon ve dernekleri aracılığı ile Türkiye'nin küresel güç olma hedefinde önemli rol oynuyor. Genel kurulda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla çok güzel bir ortamda gerçekleşti. Mutlu ve gururlu olarak Van'a döndük."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TUSKON'nun 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement