Tutuklu Yargılanan Anne: Çocuklarımı Ben Öldürmedim - Son Dakika
Güncel

Tutuklu Yargılanan Anne: Çocuklarımı Ben Öldürmedim

Tutuklu Yargılanan Anne: Çocuklarımı Ben Öldürmedim

Antalya'da geçen 20 Haziran'da oğulları 2 yaşındaki Kağan ve 3 yaşındaki Hakan Selim'i meyve suyuna karıştırdığı fare zehriyle öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan 25 yaşındaki Fatma Dülgar, "Fare zehrini ben içtim."

06.12.2012 17:08

Antalya'da geçen 20 Haziran'da oğulları 2 yaşındaki Kağan ve 3 yaşındaki Hakan Selim'i meyve suyuna karıştırdığı fare zehriyle öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan 25 yaşındaki Fatma Dülgar, "Fare zehrini ben içtim. Daha sonra zehri lavaboya bırakıp, kendimi bir aracın altına attım. Çocuklarıma zehir vermedim. Onların nasıl öldüğünü bilmiyorum" dedi.

Çocuklarını öldürdüğü suçlamasıyla 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan Fatma Dülgar, bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. Dülgar, Antalya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, hakimden kapalı oturum yapılmasını talep etti. Eşi Serkan Dülgar'ın da katıldığı duruşmada Fatma Dülgar'ın bazı yakınları da yer aldı.

Lacivert renkli pantolon- ceket takım elbise ve beyaz kazak giyerek duruşmaya çıkan Dülgar'ın "Gizli şeyler söyleyeceğim" sözleri üzerine mahkeme başkanı Süleyman Teke, kapalı oturum talebini kabul etti. Kapalı oturumdaki ifadesinde çocuklarını öldürdüğünü kabul etmeyen Fatma Dülgar, şöyle dedi:

"Eşim TIR şoförüdür. Biz hiçbir zaman benim isteğimle cinsel ilişkiye girmedik. O yoldan gelir gelmez bana tecavüz ederdi. Her seferinde bu tecavüzleri yaşadım. Eşim çocuklarım ve benimle ilgilenmezdi. Hatta bir ara o evde yokken eve hırsız girdi ve bana tecavüz etti. Bunu eşime söyledim ama o bununla ilgilenmek yerine kahveye gitti. Olay günü de çocuklarımla banyo yaptım. Daha sonra 'Bu dünyaya niye geldim? Nedir benim çektiğim?' diyerek fare zehrini içtim. Daha sonra zehri lavaboya bırakıp, kendimi bir aracın altına attım. Çocuklarımın zehirlendiğini olaydan sonra öğrendim. Ben onlara zehir vermedim. Onların nasıl öldüğünü bilmiyorum. Her gün onlar için ölüyorum."

Fatma Dülgar'ın önüne atladığı aracın sürücüsü Mahmut Akın ise ifadesinde, Burdur'a gitmek üzere yola çıktıklarını, o sırada karanlık bir köşeden bir kadının hızla aracın önüne atladığını belirterek, "Çok hızlı bir şekilde direksiyonu çevirdim" dedi.

Serkan Dülgar ise "Ben Ağlasun Cezaevi'nde idim. Olaydan hiçbir şekilde haberim olmadı. Son olarak cezaevinden çıkmadan birkaç gün önce öğrendim. Ne olduğunu bilmiyorum. Eşimden şikayetçi değilim" dedi.

Duruşma, Adli Tıp raporlarının gelmesi için 1 Şubat tarihine ertelendi. Jandarma arasında mahkum koğuşuna götürülen Fatma Dülgar'ın sinir krizi geçirip bayılması üzerine ambulans çağrıldı. Yapılan müdahalenin ardından kendisine gelen Dülgar, cezaevine götürüldü.

OLAYIN GEÇMİŞİ

TIR şoförü eşi Serkan Dülgar'ın, ilk evliliğinden olan ikizlerinin 24 bin liraya ulaşan nafaka borcunu ödeyemediği için cezaevinde bulunduğu sırada bunalıma giren Fatma Dülgar, Kanal Mahallesi'ndeki evinde 'Ölümümden kimse sorumlu değildir. Çocuklarımın arkada kalmasını istemiyorum' diye bir not yazdı. Ardından bakkaldan satın aldığı fare zehrini iddiaya göre meyve suyuna karıştırıp oğulları Kağan ve Hakan Selim'e içirdikten sonra ölmelerini bekledi. Oğullarının hareketsiz kalmasının ardından sokağa çıkan Dülgar, yoldan geçen bir aracın önüne atlayarak intihar etmek istedi. Kazadan hafif sıyrıklarla kurtulan Fatma Dülgar, götürüldüğü hastanede doktora çocuklarını zehirlediğini söyledi. Konudan haberdar edilmeleri üzerine polisin kapıyı kırıp girdiği evde iki çocuğun cesetleri bulundu. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tutuklu Yargılanan Anne: Çocuklarımı Ben Öldürmedim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement