Ülkücü Gençler Tepkili - Son Dakika
Güncel

Ülkücü Gençler Tepkili

Ülkücü Gençler Tepkili

Ülkücü gençler, sosyal medyada yer alan oy manipülasyonlarına sert tepki gösterdi.

28.03.2014 08:43

Sosyal medya üzerinden ‘Ülkücü Gençlik’ olarak açıklamalar yapanlara karşı bir araya gelen Ülkü Ocakları üyesi gençler, “Ülkücü hareketin bin tane bile oyu olsa, MHP’den başka bir partiye oy çıkmayacaktır” dedi.

Sosyal medya üzerinden ‘Ülkücü Gençlik’ adı altında “Başka partiye destek vereceğiz” şeklinde açıklamaların gelmesi, Ülkü Ocaklarını harekete geçirdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde Seyrantepe’de toplanan Ülkü Ocakları’na bağlı yaklaşık 200 kişi, tepki göstermek için yürüyüş yaptı. Sosyal medyadaki açıklamalara tepki gösteren ve MHP İstanbul adayı Rasim Acar’a destek veren gençler, MHP İstanbul il binasına kadar slogan atarak yürüdü. Parti binası önünde bir açıklama yapan, Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, “Son zamanlarda sosyal medyada ülkücü olduğunu iddia eden bir takım vatan hainleri oylarını başka partilere vereceklerine dair beyanatlarda bulunmaktadır. Bugün bu hainlerin bu maskelerini düşürmek, ülkücü hareketin partisinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu haykırmak, genç adayımız Rasim Acar beye destek olmak için burada toplanmış bulunmaktayız” dedi.

Merhum Alparslan Türkeş’in MHP ve Ülkü Ocaklarını kendilerine emanet ettiğini hatırlatan Yıldırım, “Bu iki kurum Türk milliyetçiliğinin gök kubbesidir. Ülkücülerin yeri Ülkü Ocakları, partisi Milliyetçi Hareket Partisi, lideri sayın Devlet Bahçeli’dir. Ülkücü hareketin bin tane bile oyu olsa MHP’den başka bir partiye oy çıkmayacaktır” şeklinde konuştu. Seçim sürecinde oylarına sahip çıkacaklarını vurgulayan Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar’a sonuna kadar destek olacaklarını kaydetti. Parti binası önünde bir süre kalan gençler, Ülkücü yemini ettikten sonra ayrıldı.

MUSTAFA ESEN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ülkücü Gençler Tepkili - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement