Vali Büyük MÜSİAD’la Makamında Görüştü - Son Dakika
Güncel

Vali Büyük MÜSİAD’la Makamında Görüştü

Vali Büyük MÜSİAD’la Makamında Görüştü

Geçtiğimiz Ay 13.Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı Gerçekleştiren Müsiad Sakarya Şubesi; Satso'dan Sonra İkinci Ziyaretini Sakarya Valisi Mustafa Büyük'e Yaptı.

15.02.2011 18:19  Güncelleme: 18:20

Geçtiğimiz ay 13.olağan genel kurul toplantısı'nı gerçekleştiren müsiad sakarya şubesi; satso'dan sonra ikinci ziyaretini sakarya valisi mustafa büyük'e yaptı. MÜSİAD Başkanı İnci ve Yönetimiyle makamında görüşen Vali Büyük; "MÜSİAD gibi özel bir misyon yüklenerek faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının çok daha aktif ve faydalı çalışmalar yürüttüklerini görüyoruz" dedi.

Yönetim Kurulu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şube Başkanı Halit İnci, beraberinde Başkan yardımcıları İrfan Püsküllü, Enver Tok ve Yönetim Kurulu Üyeleri Muhammet Çapoğlu, Ünal Ülkü, Zafer Boz, Semih Gülşan ve Şube Müdürü Enis Aksoy; Sakarya Valisi Mustafa Büyük'ü makamında ziyaret etti.

Sosyal Sorumluluk

Ziyarette; MÜSİAD Sakarya Şubesi'nin çalışmaları ve gerçekleştirmeyi planladığı projeler hakkında Vali Büyük'e bilgiler veren Başkan İnci; '13. Olağan Genel Kurul Toplantısı'na katılımlarından dolayı teşekkür ederek, "Sosyal sorumluluk ihtiva eden her türlü projenin içinde var olmaya hazırız" dedi.

Ulaşım Konuları

Görüşmede ayrıca; MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Halit İnci; MÜSİAD Genel İdare Kurulu toplantılarının, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın da katılımıyla Mart ayının ilk haftası Mersin'de gerçekleşeceğini söyleyerek, Sakarya'nın ulaşım konularıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Büyük MÜSİAD’la Makamında Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement