Vali Veysel Yurdakul Hac Dönüşü Bitlislilere Yemek Verdi - Son Dakika
Güncel

Vali Veysel Yurdakul Hac Dönüşü Bitlislilere Yemek Verdi

Vali Veysel Yurdakul Hac Dönüşü Bitlislilere Yemek Verdi

Vali Veysel Yurdakul, Hac görevini yapmak üzere gittiği Suudi Arabistan dönüşünde Bitlislilere Hac yemeği verdi.

30.10.2013 17:36

Gazibey Mahallesi'nde bulunan Gazibey Camisi avlusunda Cuma çıkışı verilen yemeğe çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı. Yemek öncesinde Bitlis Müftüsü Abdulkerim Akbaba kısa bir konuşma yaptı.

Daha sonra konuşan Vali Veysel Yurdakul, kendi örf ve adetlerine göre Hac dönüşü böyle bir yemek verildiğini, burada da bu adetin devamını sağladıklarını söyledi.

Vali Yurdakul şunları söyledi: "Benim için güzel bir gün oldu. Hem uzaktan gelen hem de Bitlis merkezinden gelen vatandaşlarımız bir aradayız. Bizim Antalya bölgesinde adettir. Hac dönüşünde bir yemek verilir. Biz de Bitlis'te çarşı merkezinde güzel olur diye düşünerek bu mekanı seçtik. Bugün burada yerel yöneticilerimiz, kaymakamlarımız, komutanlarımız ve siz vatandaşlarımızla buluştuk. Hepinize hoş geldiniz diyorum. Afiyet olsun" dedi.

Daha sonra Kur'anı-ı Kerim Güzel okuma yarışması birincisi Bünyamin Topçuoğlu tarafından okunan Kur'an-ı Kerim ile birlikte yemekler dağıtıldı. Yemek sonrası Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, vatandaşların tek tek elini sıkarak tebriklerini kabul etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Veysel Yurdakul Hac Dönüşü Bitlislilere Yemek Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement