World Series'in 6. Ayağına Saatler Kala - Son Dakika
Güncel

World Series'in 6. Ayağına Saatler Kala

World Series\'in 6. Ayağına Saatler Kala

Dünya Kick Boks Şampiyonlar Ligi fırtınasını İstanbul'da estirecek Glory6 İstanbul için sadece saatler kaldı.

05.04.2013 14:35  Güncelleme: 14:38

KICK BOKSUN ŞAMPİYONLAR LİGİ OLARAK KABUL EDİLEN WORLD SERİES'İN İSTANBUL'DA GERÇEKLEŞECEK 6. AYAĞINA SAATLER KALA!

6 NİSAN'DA ÜLKER SPORTS ARENA'DA MÜCADELE EDECEK DEV KİCK BOKSÇULAR MAÇ ÖNCESİ BASIN TOPLANTISINDA KARŞI KARŞIYA GELDİ!

Dünya Kick Boks Şampiyonlar Ligi fırtınasını İstanbul'da estirecek Glory6 İstanbul için sadece saatler kaldı. 16 ülkeden gelen 32 ünlü ve güçlü kick boksçu, nefes nefese mücadele edeceği ringlere çıkmadan önce basın toplantısı düzenlendi ve devler karşı karşıya geldi. Türkiye için mücadele edecek Gökhan Saki ve rakibi Romanya'dan Daniel Ghita ile yine Türkiye adına ringe çıkacak Murat Direkçi ve rakibi Kanadalı Joseph Valtelini basın toplantısına katıldı.

Toplantıya ayrıca Glory World Series CEO'su Andrew Whitaker, Glory sunucusu Stephen Quadros ve üst düzey yetkilileri, Glory'nin İstanbul organizasyonu çalışmalarını yürüten Topuz Prodüksiyon Genel Müdürü Birol Topuz'un da katıldığı basın toplantısı, The Plaza Otel'de gerçekleşti.

Glory CEO Ceo'su Andrew Whitaker, dünya sıralamasında ikinci olan Daniel Ghita ve üçüncü sırada bulunan Gökhan Saki'nin bulundukları yeri hak eden iki sporcu olduklarını ve çok çekişmeli bir karşılaşma beklediklerini söyledi. Glory World Series'in 160'tan fazla ülkede sayısız medya organına ulaşan, dünyanın dört bir yerinde açtığı ofislerle gitgide büyüyen genç ve yetkin bir organizasyon olduğunu söyleyen Whitaker, dünyanın önde gelen şehirlerinden biri olan İstanbul'da olmaktan mutluluk duyduklarını ve Glory WS dünya şampiyonluğu organizasyonu için İstanbul'un da aday öncelikli şehirler arasında olduğunu belirtti. Andrew Whitaker, Glory olarak seyirciye kick boksun gerçekliğini taşıdıklarını, seyirci için kick boksun vurucu olduğu özelliklerine odaklandıklarını söyledi.

Glory'den Stephen Quadros, İstanbul'un muazzam bir şehir olduğunu ve Glory organizasyonu için de çok uygun olduğunu söyledi. Quadros, "Glory olarak burada olmaktan çok mutluyuz. 6 Nisan'daki karşılaşmalar çok önemli… Özellikle Gökhan Saki ve Daniel Ghita arasındaki karşılaşmayı, dünya tarihinde, 1970'lerde efsane bir mücadele olarak kayıtlara geçen Muhammed Ali ClayJoe Frazier Dünya Şampiyonluk maçı mücadelesine benzetiyorum. Bu cumartesi kick-boks severleri müthiş bir mücadele bekliyor" dedi.

Toplantıda, Türkiye adına ringe çıkacak ve dünya şampiyonluğu unvan maçına hak kazanmak için Romanyalı Daniel Ghita ile dövüşecek Gökhan Saki, ülkemiz adına vereceği mücadelede seyircilerden destek beklediğini söyledi. Türkiye'de futbolda, Şampiyonlar Ligi neyse Glory de kick-boksta odur. Ghita ile yapacağım mücadele rövanş olacak, seyircilerden yüksek katılım ve destek bekliyorum' dedi.

Gökhan Saki, "Hedefim dünya şampiyonluğunu ülkeme kazandırmak ve Glory WS Dünya Şampiyonluk maçının da Türkiye'de yapılmasını sağlayacak büyük ilginin burada var olduğunu organizasyon yetkililerine göstermek…" diye konuştu. Genç kick boksçulara çok çalışmalarını öğütleyen Gökhan Saki, kick boks dünyasında, ilgi görmesi ve sevilmesinin nedenini de, 102 kilo olmasına, ağır siklette mücadele ediyor olmasına rağmen ringte sanki 75 – 80 kilo ağırlığındaki orta sıklet dövüşçüler kadar hızlı ve dinamik olmasından kaynaklandığını anlattı.

Gökhan Saki'nin daha önce karşılaştığı ve yenildiği, İstanbul'da rövanş maçı yapacağı Romanyalı Daniel Ghita ise, 6 Nisan'daki karşılaşmada "kim iyiyse, kim güçlüyse o kazanacak. Her zaman dediğim gibi, iyi olan kazansın" dedi.

Glory işbirliği ile İstanbul organizasyonunu yürüten Topuz Yapımcılık Genel Müdürü Birol Topuz da, Glory'nin bir turnuvadan çok daha fazlası olduğunu, genç kiks boksçuların dünya çapında sıralamaya girebilecekleri ve tanınırlık kazanabilecekleri bir organizasyon olduğunu vurgulayarak, "Glory WS, Kick boksçulara, Glory Şampiyonluk Kemeri'ni kazanmak hedefi için mücadele etmelerine olanak sağlıyor" dedi.

6 Nisan, Ülker Sports Arena'daki karşılaşma, Saki'nin mi Ghita'nın mı dünya şampiyonluk maçına hak kazandığını belirlemesi açısından büyük önem taşıyor.

Dünyanın dalındaki en büyük organizasyonu olan ve kick boksun şampiyonlar ligi olarak kabul edilen Glory World Series'in Moskova, Stockholm, Brüksel, Roma, Tokyo, Amerika, Londra'dan sonra İstanbul'da, Ülker Sports Arena'da gerçekleşecek olan 6. Ayağı için geri sayım başladı.

Çeşitli görsel show'lar, sürpriz ünlü konukların katılımıyla renklenecek; heyecan ve adrenalin dolu gecenin en iddialı maçı, Gökhan Saki ve Romanyalı Daniel Ghita arasında olacak. Kick boksta güçlü bir rakip olan Daniel Ghita'ya karşı mücadele verecek olan 'The Rebel' lakaplı Gökhan Saki hızı, dengesi ve gücü ile turnuvanın öne çıkan birkaç isminden biri olarak dikkat çekiyor.

Gerçekleştirilen basın toplantısında gecenin en iddialı isminin Gökhan Saki olduğunu dile getiren Topuz Prodüksiyon Genel Müdürü Birol Topuz, artık karşılaşmaya artık sayılı saatler kaldığını, 'The Rebel' lakaplı Gökhan Saki ve diğer altı sporcumuzu desteklemek için sınırlı sayıda bilet bulunduğunu açıkladı. Özellikle yurtdışından Glory6 İstanbul etkinliğine katılmak için yoğun bilet rezervasyonu olduğunu vurgulayan Topuz, "Türkiye'nin her yerinden organizasyona büyük ilgi oldu. Futbol dışındaki sporlara da ilgi olması, Kick Boks'un da ülkemizde bu kadar takipçisinin ve seveninin bulunması bizlere mutluluk verdi" dedi.

Ülkemiz adına ringe çıkacak Gökhan Saki ve diğer 6 Türk sporcumuza 6 Nisan'da gerçekleşecek "Glory6 İstanbul" mücadelesinde destek çağrısı!

Kendisi eski bir dünya şampiyonu olan Birol Topuz, Glory6 İstanbul'da bir gecede 32 sporcu arasında düzenlenecek 16 maç içinde en önemli karşılaşmanın, sıralamada 3. sırada bulunan temsilcimiz Gökhan Saki ile sıralamada 2. sırada yer alan Romanyalı Daniel Ghita arasındaki maç olacağına dikkat çekti. Topuz, ağır siklette oynanacak gecenin son maçını Saki'nin kazanması halinde sıralamada bir numarada yer alan Hollandalı Semmy Schilt ile dünya şampiyonu olabilmek için unvan maçına çıkacağını söyledi.

Birol Topuz, Ülker Sports Arena'daki organizasyonda, Saki dışında 6 sporcumuzun daha ringe çıkacağını dile getirdi. Türk sporcular Murat Direkçi, Hünkar Kılıç, İsmail Uzuner, Ertan Balaban, Kenan Günaydın ve Orhan Karaalioğlu'nun da ülkemiz adına mücadele vereceğini söyleyen Topuz, orta siklette dünya şampiyonu sporcumuz Murat Direkçi, Hollandalı Nieky Hozlken gibi 5 farklı kıtadan gelen sporcuların gecede yerlerini alacağının da altını çizdi. Topuz, yaptığı konuşmada 70 kiloda Hünkar Kılıç ve İsmail Uzuner'in de iddialı isimler olduklarını hatırlattı.

Gökhan Saki, 'Kick Boks Dünya Şampiyonluğu' yolunda!

Daha önce de dünya şampiyonlukları bulunan ve Hollanda'da yaşayan Gökhan Saki, "Uzun aradan sonra Türk seyircisinin karşısına çıkacağım için heyecanlıyım. Hollanda'da maçlara Türk bayrağı ile çıktığım için eleştirildiğim oluyor. Ancak Rotterdam doğumlu olsam da, ailem Karslı ve ben kendimi bu topraklara bağlı hissediyorum. Hedefim dünya şampiyonluğunu ülkeme kazandırmak ve Glory WS Dünya Şampiyonluk maçının da Türkiye'de yapılmasını sağlayacak büyük ilginin burada var olduğunu organizasyon yetkililerine göstermek …" diye konuştu. Biletleri Biletix'den satışa sunulan karşılaşma için Saki, ülkemiz adına vereceği mücadelede seyircilerden destek beklediğini söyledi.

6 Nisan günü saat 16.00'da kapıların açılacağı, 17.45'te başlayacak görsel şovlar ve sürpriz konuklarla renklenecek gece, 185 ülkeye gerçekleştirilen televizyon bağlantısı ile milyonlarca kişiye ulaşacak.

Bu muhteşem geceyi yakından takip etmek ve başta Gökhan Saki olmak üzere tüm Türk kick boksçulara destek vermek isteyenler http://www.biletix.com/etkinlik/PBGLR/TURKIYE/tr adresinden sınırlı sayıda kalan biletlere sahip olabilirler.

İstanbul'dan sonra kick boksun şampiyonlar ligi Glory, İtalya'nın Milano şehrindeki 7. ayağı ile devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel World Series'in 6. Ayağına Saatler Kala - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement