Yavuz Selim'in Yıldız Kızları Yarı Finalde - Son Dakika
Güncel

Yavuz Selim'in Yıldız Kızları Yarı Finalde

Yavuz Selim\'in Yıldız Kızları Yarı Finalde

Yıldız Kız Voleybol Turnuvasında Gebze Yavuz Selim Ortaokulu yarı finale yükseldi.

18.12.2012 13:02

Kocaeli'nde ortaokullar arası düzenlenen Yıldız Kız Voleybol turnuvasında Gebze'yi temsil eden Yavuz Selim Ortaokulu rakip tanımıyor.

Ortaokullar arası yıldız kızlar voleybol turnuvasında başarıdan başarıya koşan Gebze Yavuz Selim Ortaokulu oynadığı 4 karşılaşmadan galip ayrılarak Gebze'de filenin yıldızları oldu.

Okulun müdür vekili Zeynep Ünal Arslan'ın yakın ilgi ve desteğiyle beden eğitimi öğretmeni Şeyda Alpman nezaretinde büyük başarı elde eden Yavuz Selim Ortaokulu grup maçlarında ilk müsabakayı Muzaffer Altıntaş İmam Hatip Ortaokulu ile oynadı ve karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Guruptaki ikinci maçını Mustafa Üstündağ Ortaokulu ile oynayan bu maçı da 3-kazanan Yavuz Selim'in yıldız kızları çeyrek finale kalmayı başardı. Çeyrek finalde karşılaştığı Zübeyde Hanım Ortaokulunu 3-0, Derince Çınarlı Ortaokulu'nu 3-0 yenen Yavuz Selim Ortaokulu yarı finale yükselerek büyük başarıya imza attı.

21 Aralık Cuma günü İzmit 23 Nisan Ortaokulu ile oynayacak olan temsilcimiz bu maçtan da galip ayrılırsa final maçına çıkacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yavuz Selim'in Yıldız Kızları Yarı Finalde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement