Yemekhanesinde Kahvaltı Kuyruğu - Son Dakika
Güncel

Yemekhanesinde Kahvaltı Kuyruğu

Yemekhanesinde Kahvaltı Kuyruğu

Vali Yatılı Bölge İlköğretim Okulu Yemekhanesinde Kahvaltı Kuyruğunda.

07.01.2011 13:29

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, beraberinde il müdürleri ve kaymakamlarla birlikte sabah kahvaltısı için saat 07.00'de Hüseyin Kahya Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'nun yemekhanesinde kuyruğa girip, 225 öğrenci ile birlikte kahvaltı yaptı. Kahvaltıda öğrencilerin sorunlarını dinleyip, sohbet de eden Vali Güner, "Burada devletimizin sağladığı imkanları, fırsatları gördük. Devletimizin gerçekten hizmet standardını çok iyi duruma getirdiğini beraber paylaşmış olduk" dedi.

Sabahın erken saatlerde Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'nda düzenlenen kahvaltıya Vali Güner'in yanı sıra Jandarma Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, çeşitli il müdürleri, Keskin Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Yahşihan Kaymakamı Ahmet Ferhat Özen, Balışeyh Kaymakamı Tekin Erdemir, Yatılı Bölge okulu müdürü ve tüm öğretmenlerle öğrenciler katıldı.

Vali Hakan Yusuf Güner, birlikte kuyruğa girdiği öğrencilerle kahvaltı yaparken, öğrenciler de mutlu olduklarını dile getirdiler. Okul Müdürü İbrahim Durmaz, sınavlarda öğrencilerinin başarısını gündeme getirirken, öğrencilerden Tuğce Tunç ise kendilerine verilen değerleri çok iyi bildiklerini ve aralarında annesiz, babasız arkadaşlarının bulunduğunu, okuyarak vatana millete yararlı birer insan olmak için çalıştıklarını söyledi. Selvinaz Çalışkan ise 'Fırat' adlı türküyü, İmran Ünal ise şarkı seslendirdi. Vali Güner ve beraberindekiler daha sonra sınıfları gezip, öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamada kullanılan sevgi marketi ve erkek berberinde incelemelerde bulundu

Öğrencilerle birlikte kahvaltı etmekten çok mutlu olduğunu belirten Vali Güner, "Bütün müdür arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sabahın yedisinde çocuklarımızla çok güzel bir kahvaltı yaptık. Ben inanıyorum ki çocuklarımız da mutlu oldular. Burada devletimizin sağladığı imkanları, fırsatları gördük. Devletimizin, gerçekten hizmet standardını çok iyi duruma getirdiğini beraber paylaşmış olduk. Amacımız, hedefimiz, buradaki çocukları Anadolu Öğretmen ve Fen liselerine hazırlamak. Bu bağlamda valilik olarak gerek kent merkezimizde, gerekse bu okulumuzda SBS'ye hazırlık kursları düzenledik. Bu çocuklarımız geleceğin öğretmenleri, büyükleri olacaklar. Bizlere sorunlarını ilettiler, kısa sürede çözeceğiz. Gördüğünüz gibi sınıflarımız ışıl, ışıl, renk renk, güzel ve tatlı bir okul . Bir çok ailenin sunamadığını, biz yatılı bölge okulumuzda sunuyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yemekhanesinde Kahvaltı Kuyruğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement