Yeni Evli Çiftleri, Sevindiren Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Yeni Evli Çiftleri, Sevindiren Ziyaret

Yeni Evli Çiftleri, Sevindiren Ziyaret

Vali eşi Gülsüm Çolak, yeni çiftleri evlerinde ziyaret ederek, sevindiriyor.

21.05.2012 13:10

Siirt Valisi Musa Çolak' ın eşi Gülsüm Çolak, Aile haftası kapsamında , Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce tespit edilen, yeni dünya evine giren, İsmet Gül ve Müzeyyen Gül, Veysel Eryeşil, Gülcan Eryeşil çifti ile yasin Göçer, Maide Göçer çiftlerini evlerinde ayrı ayrı ziyaret etti. Genç çiftlere çeşitli hediyeler vererek, mutluluklar diledi.

Aile olmanın ne kadar kutsal bir görev olduğunu genç çiftlere anlatan, Vali eşi Gülsüm Çolak, "Aile içinde birlik ve beraberliğin sürdürülmesi, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçirmenin sırrı, karşılıklı saygıya,sevgiye ve hoşgörüye dayanır.Çünkü sevgi ve hoşgörü, toplumun temelini oluşturur. Sadece evlenmekle aile olunmuyor.Asıl olan, bu kutsal müesseseyi korumak ve sürdürmek, doalyısıyla topluma ve ülkeye faydalı bireyler yetiştirmektit. Bu bakımdan yeni dünya evine giren genç çiftlerimize, ömür boyu mutluluklar dilerim." diye konuştu.

Genç çiftlerde, "bayan Gülsüm Çolak' ın ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, böyle özel ve mutlu günümüzde, bizleri yalnız bırakmayarak, sevincimizi bizlerle paylaşan, ve bizleri onurlandıran, Gülsüm Çolak hanımefendiye teşekkürlerimizi sunarız." dediler.

Yeni evlenen genç çiftlerin aile ziyaret programında, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Sayın ve bazı kurum çalışanları da hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Evli Çiftleri, Sevindiren Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement