Yeni ofisiniz sizi fuarda bekliyor - Son Dakika
Güncel

Yeni ofisiniz sizi fuarda bekliyor

Yeni ofisiniz sizi fuarda bekliyor

Adana'da yapı sektöründe mega projeler arasında yer alan Kiza Kurumsal İş Merkezi "gerçek ölçülerde 3+1 ofis" standıyla Adana İnşaat 2016 Fuarına damga vurdu.

19.02.2016 09:05  Güncelleme: 09:08

İnşaat fuarına Kiza damgası

Mega projede dayalı döşeli ofis fırsatı

Çalışma hayatını konfor ve fonksiyonellikle buluşturacak Kiza Kurumsal İş Merkezi, "dayalı döşeli" ofis tanıtımıyla ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. 12 blokta 990 adet ofis, 287 adet iş yeri ile 120 odalı businnes otelden oluşan Kiza, fuara özel indirimli fiyatlar ve ödeme seçenekleriyle de dikkat çekti.

GÜNEYDEKİ EN BÜYÜK ÖZEL SEKTÖR YATIRIMI

Adana'nın batısında D400 (E-5) Karayoluna cepheli 55.262 m2 arsa üzerinde 180.000 m2 kapalı alanı kapsayacak şekilde projelendirilen Kiza Kurumsal İş Merkezi, bu yıl 10'uncusu düzenlenen Adana İnşaat Fuarı'nda "Yeni ofisiniz sizi fuarda bekliyor" sloganıyla uluslararası vitrine çıktı. 150 firmanın stant açtığı fuarda sektörün profesyonelleri, Türkiye genelinde 40'a yakın il ile Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarından gelen davetlilerle buluştu. Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç'ın açılışını yaptığı Adana İnşaat 2016 Fuarına Doğu Akdeniz'de son yıllarda özel sektör olanaklarıyla yapılan en büyük iş yatırımlarından olan Kiza Kurumsal İş Merkezi "gerçek ölçülerde 3+1 ofis" standıyla katıldı.

DAYALI DÖŞELİ OFİS FIRSATI

"Balak&Kurt ortak girişimi" olan Kiza Kurumsal İş Merkezi'nde yer alan 51 m2, 60 m2 ve 112 m2'lik modern ve konforlu ofisler özel olarak gerçek ofis ölçülerinde dizayn edilen stantta tanıtıldı. Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt ve Balak Metal Yönetim Kurulu Üyesi Murat Balak, 4 günde yaklaşık 40 bin ziyaretçi beklenen fuarda, stantlarına gelen konuklarıyla yakından ilgilendi. Kiza Kurumsal İş merkezi, Mısır, Rusya, Bulgaristan Gürcistan, İran ve Makedonya'dan yatırımcıların davet edildiği fuarda "dayalı döşeli" ofis sahibi olma fırsatı sundu.

OFİS MOBİLYALARINDA KİZA'YA ÖZEL PAKET SEÇENEKLER

Proje ortaklarından Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, satışa sundukları ofisleri isteyen yatırımcıya dayalı döşeli olarak teslim edeceklerini bildirdi. Ofislerin hem boş, hem de mobilyalı olarak satışının yapıldığını vurgulayan Aydın Kurt, "Dileyen müşterilerimiz mobilyalarıyla donatılmış şekilde ofislerine kavuşacak. Bunun için Nurus Ofis Mobilyaları firmasıyla işbirliği yaptık" dedi.

Aydın Kurt, Nurus firmasının Kiza müşterilerine özel uygun fiyatlı paket seçenekler sunduğunu kaybetti. Kiza olarak ofis ve iş yeri fiyatlarında inşaat fuarına özel indirimler de uyguladıklarını vurgulayan Aydın Kurt, buna bağlı olarak alternatifli ödeme seçenekleriyle yatırımcılara kolaylık sağladıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni ofisiniz sizi fuarda bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement