Yıldız: Trans Anadolu Hattı İçin İyi Niyet Anlaşmasını Yarın İmzalıyoruz (2) - Son Dakika
Güncel

Yıldız: Trans Anadolu Hattı İçin İyi Niyet Anlaşmasını Yarın İmzalıyoruz (2)

Yıldız: Trans Anadolu Hattı İçin İyi Niyet Anlaşmasını Yarın İmzalıyoruz (2)

Yıldız.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Melikgazi Belediyesi'nin yaptırdığı Gesi-Derindere Viyadüğü'nün açılışını da yaptı.

25.12.2011 15:33

Yıldız: TRANS ANADOLU HATTI İÇİN İYİ NİYET ANLAŞMASINI YARIN İMZALIYORUZ (2)

VİYADÜK AÇILIŞINA KATILDI, AŞURE DAĞITTI

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Melikgazi Belediyesi'nin yaptırdığı Gesi-Derindere Viyadüğü'nün açılışını da yaptı. TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, AK Parti Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya, Pelin Gündeş Bakır ve İsmail Tamer ile Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve çok sayıda davetli katıldığı açılış kar yağışı altında gerçekleştirildi. Açılış töreninde konuşan Bakan Taner Yıldız, AK Parti'nin iktidara gelmesinden bu yana ülkede çok hızlı değişim olduğunu söyledi. Melikgazi Belediyesi'nin 2011 yılı bütçesinin 170 milyon lira olduğunu kaydeden Yıldız, şunları söyledi:

"İlçenin kasasına giren bu para, geçmişte şehirler için bile bulunamıyordu. Yapılan çalışmalarla hortumları kestik, faize giden paraları azalttık. Buralardan oluşan kaynak da halkımıza, vatandaşımıza yatırım olarak geri dönmeye başladı. Yapılan bu viyadük gibi ulaşıma yapılan yatırımlar da kent ile ilçe merkezlerini birbirine yaklaştırdı" dedi.

Konuşmalardan sonra Bakan Yıldız, milletvekilleri ve belediye başkanları temsili kurdeleyi birlikte keserek, 6 kilometrelik Gesi, Turan, Büyük Bürüngüz ve Gürpınar yolunu 1750 metreye kısaltan viyadüğü açtı.

Bakan Yıldız, daha sonra Melikgazi Belediyesi'nin hazırlattığı bir kazan aşurenin başına geçerek, milletvekilleriyle birlikte vatandaşlara kepçeyle dağıttı. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yıldız: Trans Anadolu Hattı İçin İyi Niyet Anlaşmasını Yarın İmzalıyoruz (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement