Yol Verme Kavgası! Eşinin ve Kızının Gözü Önünde Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Yol Verme Kavgası! Eşinin ve Kızının Gözü Önünde Öldürüldü

Yol Verme Kavgası! Eşinin ve Kızının Gözü Önünde Öldürüldü

İzmir'in Dikili ilçesinde, yol verme kavgasında kan aktı. Eşinin ve kızının gözleri önünde boğaz ve göğsünden bıçaklanan Devrim Özkan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

15.08.2015 09:31  Güncelleme: 11:54

İzmir'in Dikili ilçesinde, yol verme konusunda çıkan kavgada boğaz ve göğsünden bıçaklanan 38 yaşındaki Devrim Özkan kaldırıldığı hastanede öldü.

"YOL VERME" TARTIŞMASI

Olay, bugün gece saatlerinde Adnan Menderes Caddesi üzerinde meydana geldi. Evli ve 1 kız çocuğu babası Devrim Özkan, ailesiyle birlikte eve döndüğü sırada cadde üzerinde seyir halindeyken başka bir otomobilin sürücüsü ile iddiaya göre yol verme meselesi yüzünden tartışmaya başladı.

EŞİNİN VE KIZININ YANINDA BIÇAKLADI

Tartışmanın büyümesi üzerine diğer aracın sürücüsü 22 yaşındaki Hasan A., Özkan'ı boğazından ve göğsünden bıçakladı. Bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Özkan'ın eşi ve kızı durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahale ardından Özkan, ambulansla Dikili Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan ve Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilerek burada tedaviye alınan Özkan, yapılan müdahalelere rağmen öldü.

EŞİ VE KIZI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Şoför Özkan'ın ölüm haberini alan eşi ve kızı hastane önünde sinir krizi geçirdi. Özkan'ın cenazesi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

ZANLI GÖZALTINDA

Olaydan sonra gözaltına alınan Hasan A. polis merkezine götürüldü. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yol Verme Kavgası! Eşinin ve Kızının Gözü Önünde Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • El kazim: Cahil toplumuz malesef 34 1 Yanıtla
  • atatürk cu vatandaş: yol verme kavgası deyıp geçmeyin arkadaşlar trafikte sırf piçlik şerefsizlik itlik yapmak için trafiğe çikan şerefsızler var bazen ben bile kendimi tutamiyorum.sabrın insanliğini bitirıyorlar alçaklar.trafik polislerıde emnıyet kemerine bakmaktan sa bu magandalarla mücadele etseler daha hayırli iş yaparlar 25 1 Yanıtla
  • Uğur: Bu ülkede yaşanmaz.. 21 1 Yanıtla
  • Dkl: Yazık...Bir anlık öfkeyle ocaklara ateş düştü.Çok iyi bir insandı rahmetli mekanı Cennet olsun...Allah geride kalanlara sabır versin. 16 0 Yanıtla
  • Anti_RECEP: Devletin başındakiler sağolsun 10 5 Yanıtla
    hakan: Bu haberede siyaset bulastırıyorsunuz nasıl insansınız siz varsa tecrübenin git karşılarına dur ya her haberde siyaset 2 3
  • doğan: bir ülkede idam cezası olacak adam öldürmek nedemekya yol vermedi diye yazık 15 0 Yanıtla
  • ulı: allah kımsenın basına boyle olaylar vrmesın arkadaslar .cok zor durum 14 0 Yanıtla
  • VANLI: Bugün ifadesini alırlar yarında geri salarlar merak etmeyin. 9 2 Yanıtla
  • anıl: bu insanın cezası ağırlaştırılmış müebbettir 10 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement