Zanlının İyi Hali Müebbetten Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Zanlının İyi Hali Müebbetten Kurtardı

Zanlının İyi Hali Müebbetten Kurtardı

Adana'da arkadaşını kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen zanlı, müebbet hapis cezası 25 yıla düşürüldü.

17.09.2012 11:11  Güncelleme: 11:16

Adana'da çalıştığı halde tartıştığı arkadaşını kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen zanlı, önce müebbet hapis cezasına çarptırıldı ardından iyi hali göz önünde bulundurularak cezası 25 yıla düşürüldü.

Olay, 29 Kasım 2011 tarihinde Yüreğir Hal Kompleksi'nde meydana geldi. Hamal olarak çalışan Mehmet Kor (22) ile İbrahim Avcı (25) arasında, kamyondan meyve yüklü kasaları indirme konusunda tartışma çıktı. İddiaya göre Kor, arkadaşı Avcı'yı işyeri sahibine şikayet etti. İş yeri sahibi tarafından uyarılan İbrahim Avcı, oradan ayrıldı. 3 saat sonra geri dönen alkollü Avcı, kendisini şikayet eden Kor'u kalbinden bıçaklayıp kaçtı. Talihsiz genç yaşamını yitirdi. Yakalanan zanlı tutuklandı ve hakkında dava açıldı.

Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki son duruşmada ilk ifadesini tekrarlayan ve suçlamayı kabul etmeyen İbrahim Avcı, "Mehmet Kor ile meyve kasalarının taşınması konusunda kavga ettik. Dükkan sahibi bizi uyarınca işi bıraktım. Geri döndüğümde Mehmet Kor ile Ramazan Tatar tartışıyordu. Elinde bıçak olan Ramazan ile Mehmet'i ayırmaya çalıştım. Bıçağı aldım. Mehmet'i ben bıçaklamadım. Alkollü olduğum için emniyette suçu kabul etmiş olabilirim. Beraatimi istiyorum" diye kendini savundu.

Hakim kasten insan öldürme suçundan tutuklu yargılanan İbrahim Avcı'ya önce müebbet hapis cezasına çarptırdı. Daha sonra ise sanığın duruşmadaki iyi halini göz önünde bulundurarak cezayı 25 yıla indirdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Zanlının İyi Hali Müebbetten Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement