Adana'da Öldürülen Anne ile Kızı - Son Dakika
Yerel

Adana'da Öldürülen Anne ile Kızı

Adana'da, anne ve kızının öldürülmesi ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

17.03.2015 20:21

Adana'da, anne ve kızının öldürülmesi ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, Tarsus-Adana- Gaziantep (TAG) otoyolu Karaisalı çıkışı yakınlarında Semire Balık (47) ve kızı Ayşe Işık'ın (22) yol kenarında silahla öldürülmüş halde bulunması ile ilgili yürütülen soruşturmada, maktul Semire Balık'ın Mersin yolu üzeri hipodrom karşısındaki iş yerini çalıştıran firari şüpheli H.B'den boşanarak, eşinden ayrı yaşayan kızı Ayşe Işık ile Mersin'in Erdemli ilçesinde ikamet ettikleri belirtildi.

Semire Balık'ın, eski eşi H.B. ile ayrılmalarından dolayı Adana Aile Mahkemesi'nde mal varlığından kaynaklı mal paylaşım davalarının devam ettiğinin ifade edildiği açıklamada, firari şüpheli H.B'nin, oğlu A.B. ile olaydan sonra ortağı olan İ.Ö. tarafından Şanlıurfa'ya, buradan da kardeşi H.B. tarafından başka bir ile götürüldüklerinin tespit edildiği bildirildi.

Açıklamada, soruşturma kapsamında firari şüpheli H.B'nin damadı D.D. kardeşi H.B. ve ortağı İ.Ö. ile maktul Ayşe Işık'ın, hakkında Erdemli Aile Mahkemesi tarafından 6 ay uzaklaştırma kararı verilen eşi M.I'nin gözaltına alındığı kaydedildi.

Kaçan şüpheliler H.B. ve oğlu A.B'nin yakalanması için çalışmaların çok yönlü sürdürüldüğü vurgulandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana'da Öldürülen Anne ile Kızı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement