Adaştılar, 'Kardeş' Olacaklar - Son Dakika
Güncel

Adaştılar, 'Kardeş' Olacaklar

Adaştılar, \'Kardeş\' Olacaklar

Kayseri'nin Hacılar İlçe Belediye Meclisi, Bosna-Hersek'in Hadzici (Hacılar) Belediyesi ile kardeş şehir olunmasına karar verdi.

08.12.2015 13:42

Kayseri'nin Hacılar İlçe Belediye Meclisi, Bosna-Hersek'in Hadzici (Hacılar) Belediyesi ile kardeş şehir olunmasına karar verdi.

Hacılar Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen Aralık ayı toplantısına, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici başkanlık etti. Toplantıda, 4 madde görüşülerek karara bağlandı. Meclis toplantısının 1'inci maddesinde yer alan 2015/11 sayılı imar komisyon raporu, oybirliği ile kabul edildi. Gündemin 2'nci maddesinde yer alan Saraybosna'nın Hadzici (Hacılar) Belediyesi ile kardeş şehir olunması konusu görüşülerek oybirliği ile kabul edildi. Toplantıda ayrıca, Fen İşleri Müdürlüğü'nün karla mücadele kapsamında ihtiyacı olan kamyonun alımı için Başkan Ekici'ye oybirliği ile yetki verildi. Gündemin son maddesinde sosyal denge sözleşmesi talebinin yenilenmesi konusu görüşülerek oybirliği ile belediye başkanına yetki verildi. Meclis toplantısının sonunda Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, alınan kararların Hacılar ve Kayseri için hayırlı olması dileğinde bulundu. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adaştılar, 'Kardeş' Olacaklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement