AK Parti 4 Eski Bakanla İlgili Kurulacak Soruşturma Komisyonuna Üyelerini Bildirdi - Son Dakika
Güncel

AK Parti 4 Eski Bakanla İlgili Kurulacak Soruşturma Komisyonuna Üyelerini Bildirdi

AK Parti, 4 eski bakanla ilgili iddiaları araştırmak üzere kurulan Meclis Soruşturma Komisyonu için üyelerini Meclis Başkanlığı'na sundu.

26.06.2014 16:41

AK Parti, 4 eski bakanla ilgili iddiaları araştırmak üzere kurulan Meclis Soruşturma Komisyonu için üyelerini Meclis Başkanlığı'na sundu.

Eski bakanlardan Muammer Güler, Zafer Çağlayan, Egemen Bağış ve Erdoğan Bayraktar hakkında, 17 Aralık süreci ile ilgili öne sürülen iddiaları araştırmak üzere Meclis Soruşturma Komisyonu kurulmuştu. Ancak, komisyon için üyeler tamamlanmadığı için komisyon kurulamadı.

AK Parti, Soruşturma Komisyonu için üyelerin ismini belirleyerek Meclis Başkanlığı'na sundu. AK Parti yönetimi 17 Aralık süreci ile ilgili lehte ve aleyhte konuşma yapmayan milletvekillerinin ismini şöyle açıkladı:

"Fahrettin Poyraz (Bilecik), Şuay Alpay (Elazığı), Mustafa Akış (Konya), Mehmet Altay (Uşak), İlknur İnceöz (Aksaray), Hakan Çavuşoğlu (Bursa), İsmet Su (Bursa), Kemal Şerbetçioğlu (Bursa), Bilal Uçar (Denizli), Adem Yeşildal(Hatay), Recep Özel (Isparta), Hamza Dağ (İzmir), Muzaffer Aslan (Kırşehir), Kerim Özkul (Konya), Harun Tüfekçi (Konya), Ebubekir Gizligider (Nevşehir), Murat Göktürk (Nevşehir), A. İhsan Yavuz (Sakarya), Hilmi Bilgin (Sivas), Zeyid Aslan (Tokat), Fatih Şahin (Ankara), Ramazan Can (Kırıkkale), Hakkı Köylü (Kastamonu)."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel AK Parti 4 Eski Bakanla İlgili Kurulacak Soruşturma Komisyonuna Üyelerini Bildirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement