Akyol'dan PKK'ya Silah Bırakma Çağrısı Yorumu - Son Dakika
Yerel

Akyol'dan PKK'ya Silah Bırakma Çağrısı Yorumu

Akyol\'dan PKK\'ya Silah Bırakma Çağrısı Yorumu

Adalet Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili aday adayı Bedirhan Akyol, Abdullah Öcalan’ın PKK’ya yaptığı silah bırakma çağrısına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

28.02.2015 16:54

Adalet Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili aday adayı Bedirhan Akyol, Abdullah Öcalan'ın PKK'ya yaptığı silah bırakma çağrısına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Akyol, yıllardır bu yönde mücadele verdiğini belirterek, bu çağrının yapılmasının kendisini çok sevindirdiğini söyledi. Akyol, "Benim için her şeyden önemli bir çağrı. Milletvekilliğinden, spor külümden, işlerim önemli. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'ndan Allah razı olsun. Bu barış sürecini çok zor şartlarda yürütüyorlar ve inşallah başarılı bir şekilde nihayete erdirecekler. Kendilerine minnettarız. HDP'de bu konuda elinden geleni yapıyor, yapmaya da devam edecek. Çok güzel adımlar atıldı. Atılmaya da devam edilecek ve inşallah PKK bu çağrıya uyacaktır. Bu işin baş mimarı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Mimar iyi oldu mu bina da çok güzel olur. Ama bu işin mimarı çok iyi" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akyol'dan PKK'ya Silah Bırakma Çağrısı Yorumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement