Almanya'daki Heimtekstil Fuarı'na Doğru - Son Dakika
Ekonomi

Almanya'daki Heimtekstil Fuarı'na Doğru

Fuara katılacak firmalar DENİB evsahipliğinde biraraya geldi.

06.01.2015 17:40

Almanya'nın Frankfurt kentinde 14-17 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek Heimtekstil Fuarı'na Türkiye'den 160 firmanın katılacağı bildirildi.

Denizli İhracatçılar Birliği'nden (DENİB) yapılan yazılı açıklamada, fuara katılacak firmaların temsilcileri Polisevin'de düzenlenen toplantıda biraraya gelerek görüş alışverişinde bulunuldu.

2015 yılına ilişkin beklentilerin paylaşıldığı bir sunumun yapıldığı toplantıda, Türkiye ve dünya ekonomisine ilişkin 2014 yılındaki gelişmeler, mevcut durum ve 2015'e ilişkin olarak döviz kuru, dış ticaret, emtia fiyatları ve büyüme oranlarına ilişkin beklentiler değerlendirildi.

Toplantıda, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, "HeimTextil Fuarı tabiki çok önem verdiğimiz bir organizasyon, ancak böyle fuarlara inovatif ürünlerimizle katılmayı başarabilirsek işte o zaman daha büyük işler yapmış olacağız" diyerek Heimtextil Fuarı'nın önemine dikkati çektiği kaydedildi.

Firma temsilcilerinin ihracata ilişkin görüşlerini paylaştığının ifade edildiği açıklamada, 14-17 Ocak tarihinde Frankfurt'ta düzenlenecek fuara 45'i Denizli'den toplam 160 Türk firmasının katılacağı belirtildi. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Almanya'daki Heimtekstil Fuarı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement