Altınova Belediyespor'da Şok Ayrılık - Son Dakika
Spor

Altınova Belediyespor'da Şok Ayrılık

Altınova Belediyespor\'da Şok Ayrılık

Yalova Süper Amatör Küme'de şampiyonluk sevinci yaşayan Altınova Belediyespor’da yönetim teknik patron Yaşar Nalbantoğlu ile yollarını ayırdı.

19.05.2014 15:04

Yalova Süper Amatör Küme'de şampiyonluk sevinci yaşayan Altınova Belediye spor'da yönetim teknik patron Yaşar Nalbantoğlu ile yollarını ayırdı.

Gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan sarı yeşilli ekipte alınan bu karar sonrasında teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağı ise merak konusu oldu. 2013-2014 sezonunun son haftasında Çiftlikköy İlçe Stadı'nda Sultaniyespor'u 2-0 mağlup ederek 53 puan toplayan Altınova Belediyespor mutlu sona ulaşmıştı. Yalovaspor'un Bölgesel Amatör Lig'den düşmesi ile birlikte sarı yeşilliler direkt Bölgesel Amatör Lig'e yükselme başarısı gösterdi. Ancak Altınova yönetimi, teknik direktör Yaşar Nalbantoğlu ile yollarını ayırma kararı aldı.

Alınan kararın iki taraf için de hayırlı olmasını dilediğini ifade eden tecrübeli teknik adam, "Altınova Belediyespor ile yaptığım görüşmeler neticesinde yeni sezonda benimle çalışmama kararı aldılar. Bu kararın her iki taraf için hayırlı olmasını diliyorum. Bilmeyerek bir yanlışım olduysa Yalova'daki spor kamuoyundan özür diliyorum. Altınova Belediyespor benim her zaman kulübümdür. Zor günlerinde görev almaktan onur duyuyorum. Geride bıraktığımız sezonda bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. Altınova'da büyük gururlar yaşadım. İki çalışma döneminde de şampiyonluk yaşadım. Biz sadece işimizi yaptık. Çalışana adaletli davranarak alın terinin karşılığını forma ile verdik. Altınova'da ilkleri yapmak bana nasıp oldu. Bir gün tekrar döneceğim ve o zaman 3. lige çıkaran hoca olacağım" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Altınova Belediyespor'da Şok Ayrılık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement