Ana Okulundan Yıl Sonu Gösterisi - Son Dakika
Yerel

Ana Okulundan Yıl Sonu Gösterisi

Ana Okulundan Yıl Sonu Gösterisi

Muş’un Malazgirt ilçesinde Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen yılsonu etkinliği büyük beğeni topladı.

28.05.2016 10:25

Muş'un Malazgirt ilçesinde Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen yılsonu etkinliği büyük beğeni topladı.

Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerinin etkinliği, Malazgirt Kültür Merkezi konferans salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Minik öğrencilerin oynadıkları oyunlar ve sergiledikleri hünerleriyle salonda bulunan herkesi kendilerine hayran bıraktılar. Yaşları 4 ile 6 olan minikler, giydikleri renkli kıyafetlerle ve oynadıkları oyunlarla izleyenlerden tam not aldı. Minik öğrencilerinin hazırladığı semazen gösterisi izleyicilerin büyük beğenisini kazanırken, öğrencilerin mezuniyet belgelerini veren Kaymakam Soner Kırlı, programda emeği geçen herkese teşekkür etti. Program minik öğrencilerin hazırladığı bir birinden renkli el sanatları serginin gezilmesiyle son buldu. Malazgirt Kültür Merkezi konferans salonundaki etkinliğe Kaymakam Soner Kırlı, Cumhuriyet savcıları Ersoy Yıldız ve İsmet Dalaslan, Hakim Mehtap Bayrak Dalaslan, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akpınar, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz, Milli Eğitim Müdürü Kenan Kayretli, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenci ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ana Okulundan Yıl Sonu Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement