Antalya Alışveriş Günleri" Başladı - Son Dakika
Ekonomi

Antalya Alışveriş Günleri" Başladı

"Antalya Alışveriş Günleri" başladı.

01.06.2016 18:25

"Antalya Alışveriş Günleri" başladı.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odasından (ATSO) yapılan yazılı açıklamaya göre, ATSO Başkanı Davut Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, ATSO sponsorluğunda Antalya Tanıtım AŞ tarafından bu yıl ilki düzenlenen etkinlik kapsamında Kalekapısı ve Kapalı Yol'da esnafı ziyaret ederek Antalya Alışveriş Günleri'nin açılışını yaptı.

Esnafa Antalya Alışveriş Günleri hakkında bilgi veren Çetin, etkinliğin 1 Haziran-16 Ağustos tarihlerinde toplam 77 gün süreceğini belirtti.

Şehir ticaretinin bu yıl zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Çetin, Antalya Alışveriş Günleri'nin Antalya'da şu anda durma noktasına gelen ticaret hayatını canlandırmasını hedeflediklerini kaydetti.

Antalya Alışveriş Günleri'nin Gazipaşa'dan Kaş'a kadar tüm Antalya'yı kapsadığını belirten Çetin, "Organizasyon kapsamında 25 bankayla anlaşma yaptık. Antalya ve ilçelerinde 77 gün boyunca kredi kartı veya banka kartıyla alışverişte her 25 liralık harcama yapan kişi, hediye çekilişine katılma hakkı kazanacak. 77 gün sürecek etkinlik sonrasında Milli Piyango gözetiminde yapılacak çekilişle 7 otomobil, 7 televizyon, 7 tablet, 7 klima, 77 bisiklet, 777 Antalyaspor forma ve atkısı hediye edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Esnafın organizasyonu sahiplenmesinin önemine dikkat çeken Çetin, etkinliğin sadece ATSO üyelerini değil, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği üyelerini de kapsadığını vurgulayarak, özellikle Antalya Alışveriş Günleri poster ve duyurularını iş yerlerine asmalarını istedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Antalya Alışveriş Günleri' Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement