Arda Turan: Kazakistan 1-0 Önde Beyler - Son Dakika
Spor

Arda Turan: Kazakistan 1-0 Önde Beyler

Arda Turan: Kazakistan 1-0 Önde Beyler

Türkiye-İzlanda arasında oynanan maçta Kazakistan'ın Letonya deplasmanında gol attığını öğrenen Arda'nın eliyle 1-0 işareti yapması ay-yıldızlı ekibi motive eden hareket oldu.

14.10.2015 09:10  Güncelleme: 09:41

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri'nde A Grubu'ndaki 10. ve son maçında Konya'da konuk ettiği İzlanda'yı 1-0 mağlup eden Türkiye, grubunu üçüncü sırada tamamladı ve "en iyi üçüncü" kontenjanından Fransa'daki finallere direkt katılma hakkını kazandı.

ARKADAŞLARINI GAZA GETİRDİ

Arda Turan'ın maçın oynandığı esnada Kazakistan'ın Letonya'da gol attığını öğrendiği anda takım arkadaşlarına eliyle 1-0 işareti yapması dikkat çekti. Golü atan kadar pasif bir görüntü çizen ay-yıldızlı futbolcuları motive etmek, daha iyi oynamak adına eliyle işaret ederek "Kazakistan 1-0 önde beyler" diyen Arda'nın bu hareketi sosyal medyada beğeni ve tık rekoru aldı.

Kazakistan'ın gol habeini alan oyuncuların İzlanda kalesini ablukaya almasından sonra son dakikada Selçuk'un ayağından gelen frikik golü bizi Fransa'ya direkt götürdü.














Son Dakika Spor Arda Turan: Kazakistan 1-0 Önde Beyler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • türksenin: Kime yarari war bu ardanin fuzule bir insan 5 24 Yanıtla
  • 4132: Gaza getirse nolcak gaza gelen Töre kırmızı yedi 90 a kadar doğru düzgün pozisyona bile giremedik .Yine Galatasarayımız kurtardı şanlı bayrağımızı !! Kimse bu galibiyetten pirim elde etmesin Galatasaray olmasa türk futbolu bir hiç !!! 7 13 Yanıtla
  • ANTROPOLOG: TÜRK,ÜN TÜRK,TEN BAŞKA DOSTU YOKTUR (türk,ün turk,ten başka dostu neden olmasın?).BANA DOKUNMYAN YILAN BÌN SENE YAŞASIN( bugün sana dokunmayan yılan,ilerde seni de sokacak).HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR(zamanı gelince seni de kendi bacağından asarlar)BİR TÜRK BİR DÜNYA,YA BEDELDİR(???).KAÇANIN ANASI AĞLAMAMIŞ(korkaklık).ALLAH KARDEŞİ KARDEŞ ,AMA KESESİNİ AYRI YARATMIŞ(bencillik) 5 5 Yanıtla

Advertisement