Atıl Hastane Binası Üniversiteye Kazandırılacak - Son Dakika
Yerel

Atıl Hastane Binası Üniversiteye Kazandırılacak

Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Muharrem Kılıç, Manavgat'ta atıl durumda bulunan hastane binasının üniversiteye kazandırılacağını bildirdi.

10.05.2013 17:40

Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muharrem Kılıç, Manavgat'ta atıl durumda bulunan hastane binasının üniversiteye kazandırılacağını bildirdi.

Kılıç, Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü tarafından Manavgat Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen Müdürler Kurul toplantısına katıldı. Kılıç, burada yaptığı konuşmada, Belediye Başkan Vekili Hasan Şekerlisoy ile görüşerek, belediyeye ait ve ilçede atıl durumda bulunan hastane binasının üniversiteye kazandırılması için çalışma başlattıklarını söyledi.

Her iki kurumun hukukçularının bir araya gelerek konuyu değerlendireceklerini dile getiren Kılıç, "Atıl durumdaki binanın yasal durumunun incelenecek ve devrinin nasıl mümkün olacağı görüşülecek. Buraya sağlık alanı gibi uygulama hastanesi yapılabilir ya da başka bir fakülte olarak da kullanılabilir" dedi.

İlçeye yapılacak turizm fakültesi konusunda da YÖK aşamasının geçildiğini, konunun Milli Eğitim Bakanlığı ile Bakanlar Kurulu'nda olduğunu belirten Kılıç,

" Antalya'nın turizm potansiyelinin yüzde 40'ını Manavgat'ın karşıladığını öğrendim. Haliyle Manavgat, turizm fakültesini hak ediyor" diye konuştu.

Kılıç, toplantıda okul müdürleri ile okulların durumlarını değerlendirdi. - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Atıl Hastane Binası Üniversiteye Kazandırılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement