Bakan Eroğlu'ndan Tavşanlı'ya İçme Suyu Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Bakan Eroğlu'ndan Tavşanlı'ya İçme Suyu Müjdesi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine içme suyu tesisi kazandırmak için çalışmalara başlandığını bildirdi.

16.07.2015 16:06

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine içme suyu tesisi kazandırmak için çalışmalara başlandığını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Eroğlu, Tavşanlı İçme Suyu Projesi konusunda kendisine gelen taleplere destek vererek, tesisin 2015 yılı yatırım programına alınmasını sağladı.

İçme suyu projesiyle Tavşanlı ilçesi ile Tunçbilek beldesinin 2050 yılına kadar içme ve kullanma suyu garanti altına alınacak. 37 kilometrelik isale hattı vasıtasıyla Esatlar kaynağından su iletilecek tesis için yaklaşık 25 milyon liralık bütçe ayrılacak.

Eroğlu, kendi desteğiyle yatırım programına alınan projenin ön hazırlıklarının devam ettiğini ve kısa zamanda ihalesinin yapılarak inşaatına başlanacağını kaydetti.

İçme suyu konusunda ülke genelinde çok büyük işlere imza attıklarını vurgulayan Eroğlu, Kütahya için de büyük düşündüklerini ve yapacakları içme suyu tesisi ile gerek Tavşanlı ilçesine gerekse de Tunçbilek beldesine 2050 yılına kadar içme ve kullanma suyu temin edeceklerini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bakan Eroğlu'ndan Tavşanlı'ya İçme Suyu Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement