Balıkesir'de Sanayi ve İş Dünyasından Darbe Girişimine Ortak Tavır - Son Dakika
Güncel

Balıkesir'de Sanayi ve İş Dünyasından Darbe Girişimine Ortak Tavır

Balıkesir\'de Sanayi ve İş Dünyasından Darbe Girişimine Ortak Tavır

Balıkesir'de sanayi ve iş dünyasından darbe girişimine ortak tavırBALIKESİR'deki iş ve sanayicilerin kurduğu oda ve borsa yöneticileri, 15 Temmuz darbe girişimini ortak basın açıklamasıyla kınadı.

19.07.2016 16:17

Balıkesir'de sanayi ve iş dünyasından darbe girişimine ortak tavır

BALIKESİR'deki iş ve sanayicilerin kurduğu oda ve borsa yöneticileri, 15 Temmuz darbe girişimini ortak basın açıklamasıyla kınadı.

Balıkesir Sanayi Odası, Balıkesir Ticaret Odası ve Balıkesir Ticaret Borsası önderliğinde 21 oda ve borsa yöneticileri, Balkonuk Center'de darbe girişine karşı ortak basın açıklaması yaptı. Basın açıklaması metnini Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, yanına Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula ve Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişleri alarak okudu.

Darbe girişimi ortaya çıktığı andan itibaren oda ve borsa camiasının tepkisini ortaya koyduğunu belirten Uğur, "Şimdi çok daha güçlü olmak, birbirimize sarılmak, birbirimizi daha fazla sevmek zorundayız. Bizi biz yapan, bizi ayakta tutan, bizi millet yapan unsur budur. Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenlerin tuzağına düşmeyeceğiz. İş dünyası olarak daha fazla çalışma, üretme, istihdam sağlama zamanıdır. Geçmişte olduğu gibi bugün de, yarın da Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) ve 365 oda-borsa olarak, demokrasiden, milletimizden, devletimizden yana olmaya devam edeceğiz. Ülkemizin birliğine, kardeşliğimize ve demokrasimize karşı olanların da karşısına dikileceğiz. Özel sektör olarak ülkemiz ve milletimiz için daha büyük bir azimle çalışacak, Türkiye'yi büyük hedeflerine taşıyacağız. Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir' sözünü hep aklımızda tutarak, ülkemiz için durmadan üretmeye devam edeceğiz. Halkın iradesi dışında hiçbir iradeyi tanımayacağımızı, demokrasiden vazgeçmeyeceğimizi ve darbe girişimlerini kabul etmeyeceğimizi bir defa daha vurguluyoruz. Allah ülkemize ve milletimize böyle acılar yaşatmasın" dedi.

Oda ve borsa yöneticileri basın açıklamasından sonra birlikte birlik ve beraberli fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir'de Sanayi ve İş Dünyasından Darbe Girişimine Ortak Tavır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement