Balıkesir'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Yerel

Balıkesir'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Balıkesir\'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Balıkesir’in Edremit ilçesinin Altınoluk Mahallesi’nden geçen E-87 Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında TIR ile motosiklet çarpışırken, 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

11.06.2014 19:38

Balıkesir'in Edremit ilçesinin Altınoluk Mahallesi'nden geçen E-87 Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında TIR ile motosiklet çarpışırken, 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Altınoluk Mahallesi'nden geçen E- 87 Karayolu'nda, Çanakkale'den İzmir istikametinde giden 10 P 8568 plakalı TIR ile döner kavşaktan yola çıkan 17 HT 871 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada, motosiklet sürücüsü M. Kahraman, kaldırıldığı Edremit Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybederken, motosikletteki Emrah E. de ağır yaralandı. Yaralının, Devlet Hastanesi'nde tedavisine devam edilirken, TIR sürücüsü Gökhan E. ise Edremit İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Altınoluk Jandarma Ekiplerince göz altına alındı. İfadesi alınan Gökhan E., çıkartıldığı Edremit Adliyesi'nde mahkemece, denetimli serbestlik uyarınca serbest bırakıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balıkesir'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement