Bandırma Yaşlı Adamı Yanarak Ölmekten Havlayan Köpeği Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Bandırma Yaşlı Adamı Yanarak Ölmekten Havlayan Köpeği Kurtardı

Bandırma Yaşlı Adamı Yanarak Ölmekten Havlayan Köpeği Kurtardı

Balıkesir? in Bandırma İlçesi'nde, yalnız yaşayan 70 yaşındaki Mahmut Kayı'nın kaldığı baraka, çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale geldi.

17.03.2015 12:29

Balıkesir? in Bandırma İlçesi'nde, yalnız yaşayan 70 yaşındaki Mahmut Kayı'nın kaldığı baraka, çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale geldi. Kaldığı barakanın küle dönmesini yaşlı gözlerle izleyen Mahmut Kayı, kalacak yeri olmadığını söyledi.

Bandırma- Erdek karayolu yakınındaki bahçedeki barakada kalan Mahmut Kayı soğuk havada ısınmak için sobasını yaktı. Yaşlı adam, uykuya daldığı sırada sobadan sıçrayan bir kıvılcım yerde bulunan gazete kağıtlarını tutuşturdu. Bu sırada bahçede bulunan 'bekçi adlı köpeğin havlaması üzerine uyanan Mahmut Kayı, alevler yükselmeden kendini dışarı attı. Hızla büyüyen alevler tamamen ahşap olan derme-çatma barakayı tutuşturdu. Barakadan alevlerin yükseldiğini gören komşuları itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen 2 itfaiye ekibi, yangını söndürdü ancak baraka enkaz yığınına döndü. Eşyaları da yanmaktan kurtarılamayan Mahmut Kayı, söndürme çalışmalarını yaşlı gözlerle izledi. Çevredeki vatandaşların 'Mahmut amca sana bir şey olmadı ya üzülme ' diyerek yaşlı adamı teselli ettikleri Mahmut Kayı, kalacak yeri olmadığı için üzüldüğünü söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bandırma Yaşlı Adamı Yanarak Ölmekten Havlayan Köpeği Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement